Коса и стил: Трикчета и типчета с Аврам Големечков

Нова видеорубрика на Tialoto.bg започва със съвети от коафьора
13 дек 2016 15:52, Александър Попов
2
Коса и стил: Трикчета и типчета с Аврам Големечков
Аврам Големечков. Снимка: личен архив

Доказани професионалисти в различни сфери на красотата ще подвидгнат завесата над своя занаят в серия от видеоматериали в новата рубрика на сайта Tialoto.bg - "Месец на...". Полезни съвети, информация за актуални тенденции и атрактивни демонстрации са само част от съдържанието на видеата, които ще бъдат интересни, но най-вече полезни за младите и активни читатели.

Всеки месец ще бъде посветен на отделен специалист, като през декември гост е Аврам Големечков. До края на декември в рамките на няколко видеа той ще представи тънкостите на грижата за косата, включително съвети за мъжки и женски прически спрямо формата на лицето, методи за проверка на здравето на скалпа, атрактивни демонстрации на цветове и много други.

Аврам е добре познат на публиката със своите кулинарни умения, но неговото призвание и професия е коафьорството. Той е първият българин, който бе избран и взе участие в престижния световен конкурс Alternative Hair Show в категория "Cut & Colour".

Съвсем наскоро Големечков откри собствения си салон "Ателие за красота", където развива своите професионални умения в сферата на красотата.

Първото видео на Аврам във видео проекта „Месец на...“ е посветено на една особено интересна процедура – скалп чек.

Какво представлява тя, защо се прави, какво показва, какви са резултатите и как да процедираме след нея – можете да видите във видеото тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
от школа и наброски на трикс анд типс. да нее кораба с доларите да е потопил кораба с рублите?