Кейт Мидълтън блесна с тоалет на роден дизайнер

Дукесата отново се довери на таланта на Петър Петров
24 мар 2017 15:45, Александър Попов
9
Кейт Мидълтън блесна с тоалет на роден дизайнер
Снимка: Getty Images

Херцогинята на Кеймбридж Катрин пак блесна в тоалет на българския дизайнер Петър Петров. Кейт се появи със стилния ретро костюм в червено и бяло на "Епонин", пише Dir.bg.

Тя се появи на събитие в Кралския колеж на акушерите и гинеколозите по повод Деня на майката, който се чества във Великобритания на 26 март. Там съпругата на принц Уилям изслуша майки, които страдат от следродилна депресия. Самата тя разказа как майчинството е повлияло на психическото й здраве.

Първия път, когато Кейт се появи с тоалета на българина, беше за благотворително събитие в Лондон през пролетта на 2016 г. Сп. Vogue коментира тогава, че херцогинята е с безупречна визия, дори я сравниха с Джаки Кенеди.

За първото си официално събитие през 2017-а в детски център Катрин също избра дреха на Петров. Тя облече елегантно палто с колан в кралско синьо. Моделът на дрехата бе с паднало рамо, декоративни шевове и плисе.

Петър Петров е роден през 1982 г. във Велики Преслав. От 2011 г. работи за луксозната марка „Епонин“, която облича известни личности от цял свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Кейт Мидълтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност с този ансанбъл е била облечена на 16.03.2016. Т.е. миналата година за деня на майката. С какво точно е била облечена тази година, ще разберем при следващата ни среща мили деца...
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе защо я наричат още Кейт Мидълтън, тя не беше ли женена?
4
1
 
7
 
! Отговори
Ira преди 7 години
Шик и чар.Историята понякога намира точните си личности. Или те я намират.
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бреей, българин облича принцесата на Кеймбридж..... какви неща доживях да прочета ! :) Сега остава и Хари да се ожени за българка, та да имаме наш човек в Бъкингам, тогава рейтингът на България ще скочи до небето и мисис Мей няма да гони българите от UK. Да действаме в тази посока!
2
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ме извини дизайнерът, ама това жакетче стои като на обратно...
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бре, облякла е два пъти една и съща дреха!