Руни Мара отвори вратите на дома си

Сексимволът на Холивуд го продава за $4 милиона
12 май 2017 22:30, Екип на Tialoto.bg
10
Руни Мара отвори вратите на дома си
Снимка: Reuters

Един от секссимволите на Холивуд – Руни Мара, обяви за продан свое жилище. 31-годишната актриса досега не се е омъжвала. През 2010 г. тя започва да излиза с режисьора на HBO Чарли Макдоуел, но любовните им трепети се изчерпват към 2016 г., след което започва любовната ѝ история с колегата ѝ Хоакин Финикс.

Но последните новини около Руни са свързани с продажбата на красивия ѝ апартамент в Лос Анджелис. Мара го купува през 2015 г. срещу 3 млн. долара.

По това време в имота тъкмо е завършена цялостната му реконструкция. Апартаментът е преминал и през дейности по обновяването му. Интересното е, че 2 години след като го купува, при това изцяло реновиран, Мара решава да го продаде.

Жилището разполага с площ от 217 кв. м. Това са общо 2 спални, 2 бани, антре, всекидневна с камина, трапезария, кухня, кът за личен кабинет и две тераси с вдъхновяваща гледка към мегаполиса.

Сградата, в която се помещава жилището, е строена през 1963 г. по проект на арх. Фил Браун. Стилово домът е разкрачен между познатия соцреализъм и прерийния стил. В него надничат ретро и етно мотиви.

В общ план този дом е съграден в студена бяло-синя гама, към която са приобщени дървесни цветове в оранжево-бежови тонове. Мебелировката е някак обикновена. В нея не се отличават кой знае колко специални елементи.
Разглеждайки интериора, човек разбира, че Руни Мара иска да припечели от търговия с недвижими имоти. Ако сделката ѝ бъде успешна, Мара ще спечели 4 милиона долара.

Разгледайте дома на актрисата Руни Мара в  галерията на Tialoto.bg

 Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: имениеРуни Мара
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле и тази ли я обявиха за секс символ? Краката и виждали ли сте ги? Дебели са като вековни дънери! Пак някой си плаща за статия!
4
0
 
3
 
! Отговори
щщд преди 6 години
Успешна кръстоска между Руни/ футболиста/ и Мара/Отварачката/.
3
0
 
2
 
! Отговори
Бай Рангел преди 6 години
Нашата Мара е по-хубава от тази Мара!
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога не съм чувал за нея, но предполагам че и тя не е чувала за мен.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя крокодил ли е символ ?!Тая е много зле, също като *** Нинова!