За лев отгоре и малко шоу: Лъжите на Сашка Васева

Фолкпевицата в рубриката "Бедствие на седмицата"
10 сеп 2017 14:30, Александър Попов
25
За лев отгоре и малко шоу: Лъжите на Сашка Васева
Снимка: Facebook

Утре Сашка Васева ще мине по червения килим и ще се кичи със званието ВИП в шоуто VIP Brother. Само по себе си това не е някакво бедствие, защото това риалити се оказа добър финансов източник за редица наши популярни личности. От всички сфери на живота.

Сашка обаче попада в нашата рубрика заради медийните си изказвания, които си противоречат с действията й. Не е първата, не е и последната. Но пък хигиената с медиите може да бъде далеч по-добра.

Дълги години Сашка ни обясняваше, че няма да влезе във VIP Brother, защото имала клаустрофобия. Покрай своята петдесетгодишнина пък даде интервю през октомври миналата година, в което, заяви, че не иска хората да я разпознават на улицата и иска живот на нормален човек.

Какво се промени за тези няколко месеца? Ами нищо, просто някой лев отгоре може да заличи и клаустрофобия и желания. А иначе е много просто - не лъжеш публиката със сладникави и философски разсъждения и си част от родния шоубизнес. Независимо дали си била известна преди 20 години.

И за финал - животът на нормален човек не преминава между четири стени и десетки камери, които само в тоалетната не те следят. Този живот е паралелен и хората по улиците ще те разпознават. И закономерно е новият гост в рубриката на Tialoto.bg "Бедствие на седмицата".

Още новини за звезди четете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: Сашка ВасеваVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До inedв кауфланд поне стоките не са препродавани много пъти,до като тези "звезди " са протъркани от употреба. и сашка,и меглена и всичките трици там.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защото това риалити се оказа добър финансов източник за редица наши популярни личности..............., просто някой лев отгоре може да заличи и клаустрофобия и желания...........до тук - вярно. прибавете,че за някой лев отгоре, ще се съгласят и на камери в тоалетните.
17
0
 
6
 
! Отговори
Робеспиер преди 6 години
Бомбашка поне обича да си противоречи с лъжите и затова ще и платят...като няма нищо друго свестно да се забавлява народа
16
2
 
9
 
! Отговори
Янчева преди 6 години
Стрина Сашка какви ще ги чепка? Мекици ли ще меси на другите или те нейните ще...?
15
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сашка може да е всякаква, но е добродушна. По-гнусно ми е арогантно девойче на повикване и снимки от Дубай.
14
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълна журналистическа измислица!Пак лъжи за малко интерес на читателите - чудите се какво да напишете.Въпросната беше казала, че има клаустрофобия в асансьори, по вашата логика тя живее на полето, понеже я е страх да седи в къща. Поне цитирайте следващия път, за да сме сигурни.
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, закъсала е за пари, какво чудно има..
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може ли някой нормален да преведе писаниците на Сандо?
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак е време за Фрийк шоу.
10
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Бай ви Брадър не струва кой знае колко много ама при положение че няма нищо за гледане и това бива.Не ми се гледат онова реалити Кравефермата по Босвор тв на ония двама опосуми дето нищо не струва.Сървайвър си беше много добро ама го махнаха.То тая телевизия пълен *** стана и аз от години не я гледам.Лично за мен Нова е по-интересна както и ON Air и BIT.
9
21
 
15
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Всички пишат как мразят такива предавания, ама не спират да ги коментират :) Аз пък гледам всички такива формати и много ме кефят.
8
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези,които участват в това риалите са хора,които правят всичко за пари и малко известност.Готови са да се излагат винаги и навсякъде.Тях ги разбирам.но тези,които ги гледат са тежък медицински случай.Колко трябва да си пропаднал,за да гледаш подобно нещо.
7
1
 
49
 
! Отговори
ined преди 6 години
Тоя VIP Brother много ми прилича на Kaufland - едните през 5 минути ти напомнят че "са най-гледаното шоу", а другите "тук си на правилното място"
6
4
 
16
 
! Отговори
TURK преди 6 години
Каквато и да е,защо Днес .бг трябва да я прави на ***.....Днес.бг са чели някъде за хигиена с медиите,но не спазват хигиена те самите с посетителите-цензурират ги,плюят ги както в случая.....Гадно е.....Все пак трябва и малко морал бе хора.....А всички знаем,колко е Сороска Днес.бг.
5
8
 
14
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Интересува ни и Шашка и Тъпарев като няма в ефира за съжаление по-касово и класово .
4
6
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Сашка на задна...скорост;сигурно ще...превключи в къщата на Брадъра.
3
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо гледате подобни предавания? Просто превключвайте на друг канал и сами ще си паднат от ефир.
2
2
 
48
 
! Отговори
сиктер преди 6 години
Нито ШаШка ни интересува,нито натрапения ВИП ПомиЯрник на Тупарев
1
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Водеща новина??? WTF???