Николета готова за второ: Да, вече го искам!

"Няколкото килограма в повече ни най-малко не ме притесняват"
20 фев 2018 13:45,
34
Николета готова за второ: Да, вече го искам!
Снимка: Личен архив

Николета Лозанова за първи път разкри подробности около раждането на Никол - дъщеря й, която вече е на 6 години.

"Раждането беше леко, секцио по лекарска преценка, но ме изненада няколко дни по-рано от планираното. Наложи се сама да стигна до болницата и после да съобщя щастливата новина на близките ни с Валери. Имах здравословни проблеми няколко дни по-късно, които застрашаваха живота ми, но докторите овладяха състоянието ми и слава Богу и аз, и Никол бяхме добре".

Плеймейтката не конкретизира какво точно се е случило с нея, но е благодарна на съдбата, че е благословена да бъде майка. И е категорична, че най-трудните моменти от майчинството са онези, в които детенцето е болно.

Независимо дали говорим за настинка или нещо по-сериозно, Николета казва, че в подобни моменти сякаш светът свършва за майката, която е много по-сенситивна и фаталистично настроена.

"Душата ми е свита, а гледката на детето ме смачква - искрена е тя. - Тогава дори аз, която съм много спокойна, не мога да се позная. Пътите, в които сме били в болница, са най-кошмарните ми спомени и съм убедена, че всяка майка ги изживява така".

В момента майка и дъщеря живеят заедно в Кипър, където Никол се чувства много щастлива от това, че не ходи на градина и прекарва всяка минута с майка си.

Николета наскоро обяви, че е готова отново да стане майка, а ето какво обеща сега в "36,6 за мен", ако това стане реалност: "Да, вече го искам и вярвам, че скоро ще бъде факт, дай Боже!

Няколкото килограма в повече ни най-малко не ме притесняват, даже смятам, че придават допълнителен чар, но ще бъда модерна, съвременна бременна. Познавайки се, не страдам от комплекси, заради които да изпадна в нелегалност, напротив, бих направила всички ви съпричастни с моето щастие, чрез много споделени кадри с бременното ми коремче".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не се интересува от житие,битие на Свирколета.Горкото и дете с майка като нея и баща като пишман ритнитопковеца.С възпитанието което и дават няма начин да не следва техото парение.
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със сигурност ще бъде модерна бременна.Няма да спре с "подвизите" си!Нито с мъжете!
17
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докъде я докарахме!Чучела на първа страница на списанията!За мен е пълна деградация на мъжете, на техния вкус и Достойнство!
16
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все едно че е пуснала обява-Искам второ,кандидати има ли?Баси простотията!
15
3
 
31
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Тая си плаща за тези статии , никой не може да ме убеди в противното.И после като си търси рекламодатели им вика - "Ама вижте колко съм популярна" - ***
14
3
 
20
 
! Отговори
Я преди 6 години
На какво е заприличала, стряска. Преди беше голяма сладурана.
13
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има нещо грозно несъразмерно в тая.
12
1
 
53
 
! Отговори
... преди 6 години
това което виждате на снимката мили деца е пример за душевна пустиня и за това как човек в желанието си за пари и слава може да продаде и душата си! Искането и за второ дете, мили деца, е само и единствено понеже, через това дете, ще иска след това пари за себе си и ако остане и за точно това дете! Не бъдете като това нещо от снимката, мили деца! Опитайте се да дадете нещо на този свят! Опитайте се да разпознавате и разобличавате такива неща! И най-важното НЕ БЪДЕТЕ КАТО ТЯХ!
11
1
 
32
 
! Отговори
Подуенец преди 6 години
Трябва ли да знам това?
10
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже. колко е противно!
9
2
 
36
 
! Отговори
до Дидо преди 6 години
То това не е основният проблем само на нашата държава, ами на целия свят. Иначе тая като роди второто си, половин България ще се изпокара кой е бащата :-D
8
2
 
43
 
! Отговори
Dido преди 6 години
Основния проблем на тази държава е, че се размножат тези които в един справедлив свят щяха да бъдат изхвърляни през висока скала ......
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що, Марешки и Цветанов, не стават ли? Или любимеца ти Костов!
6
14
 
17
 
! Отговори
1944 преди 6 години
На красива жена като Николета не и трябват разни ритнитопковци,а някой по-улегнал и красив мъж като Жаблянов или Таско Ерменков.
5
8
 
6
 
! Отговори
К преди 6 години
Само Левски !!!! Иде мача и ще ви ....
4
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъкмо се чудех защо няма важни новини през този ден и ето ви Николета.Боже,божееее,слез да си прибереш вересиите.
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мечтите и са добри, ама какво ще бо зае второто ? силикон ?
2
4
 
49
 
! Отговори
На тази снимка преди 6 години
е много грозна!
1
2
 
81
 
! Отговори
1 преди 6 години
ПОМОЩ ! Не знам какво да правя с тази информация !