Киану Рийвс - да разделиш мита от легендата

Fox му наложили вето за 10 години
6 май 2019 22:45, Криси Табачка
25
Киану Рийвс -  да разделиш мита от легендата
GQ

Има две неща, които със сигурност са по-добри с времето – виното и Киану Рийвс. Актьорът претърпя истинска филмова трансформация от старта на кариерата си с филмите „Матрицата“, които го направиха известен, до днес, когато предстои третата част от филма „Джон Уик“.

 
Специално за GQ Киану Рийвс застава за черно-бяла фотосесия, в която затвърждава образа си на истински секссимвол от малкия, че и от големия екран.
 
През 90-те години Киану прави опити да пробие в музикалната индустрия със своята псевдо-грънч банда „Dogstar“, за която днес си спомня и лаконично коментира липсата на успех: „Предполагам, че щеше да помогне, ако групата ни беше по-добра“.
 
В интервюто той споделя за старта на „Джон Уик“, който макар с участието на Киано, не започва много бляскаво.
 
Първият филм е заснет за $20 милиона, без особено големи очаквания за неговото бъдеще, особено на фона на „Матрицата“. Чад Стахелски, един от режисьорите на филма, споделя: „Имате този убиец, чиято жена умира, подарява му кученце, някакъв руснак го убива и той решава да избие 84 души“.
 
„Колко студия мислите, че казаха „Не“ на този филм? Отговорът е всички“, допълва Стахелски.
 
Към днешна дата, филмите стигат франчайз от $140 милиона – нещо, което никой, дори хората в екипа на филма, могат да повярват.
 
И така Киану Рийвс отново е в прожекторите на всички издания и, разбира се, фенове.
 
Докато разказва за работата си, Рийвс споделя, че Fox са го поставили във „филмов затвор“, защото е отказал да снима втора част на филма „Скорост“.
 
„Мислиш си, че имаш избор за проектите. Но ще бъдеш изненадан. „Филмов затвор“ е нещо истинско. Той беше там. Той е бил изключен от Fox за десетилетие, след като отказа да снима „Скорост 2“, за да играе Хамлет на сцената в Уинипег.: „Не съм работил с Fox до „Денят, в който Земята спря“.

Кадри от фотосесията на Киану Рийвс можете да видите в галерията на Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъдрост,достойнство,душа,дисциплина и красота едновременно!
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един от малкото готини актъори в Холивуд.
15
0
 
6
 
! Отговори
Роки преди 4 години
До колкото съм чел, знам че има собствена марка поръчкови мотоциклети които се продават нещо от порядъка на 200 000 -300 000 долара.
14
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Киану е запален мотоциклетист.След брутална катастрофа с мотор едва не остава инвалид и продуцентите на Матрицата са го накарали да подпише договор, че няма да се качва на мотоциклет докато снима поредицата.Често се вози с метрото и отстъпва място на възрастни хора или бременни жени.Голям пич е!
13
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2Тоя е тотален наркоман, хамерикански идеал за олигофренясали псевдохакери, подкрепяни от Фондация Америка за УкрайнаТоя е дал за благотворителност $150 000 000 !Ти какво си направил бе Пинко?
12
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше някаква драма, мисля, че умираше приятелката му, в катастрофа. В действителност в Уик не актьорства, играе себе си. А още в Point Break заедно с Патрик Суейзи направиха голям филм. Това през 1991.Беше се застъпил за каскадьорите да им вдигнат заплатите, когато разбрал колко малко им плащат. Носят го на ръце хората.
11
0
 
24
 
! Отговори
в грешка си преди 4 години
До Анонимен 2Киану Рийвс не е наркоман!Имал е изключително трудно детство,сам казва,че като дете е искал да умре заради щуротиите на възрастните!Израснал е съвсем сам,без помощ от никъде,до степен да се съмнява в своята сексуалност,и за това е малко странен!Но иначе е един прекрасен човек!И великолепен актьор!
10
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Велик актьор. Невероятно излъчване и присъствие.
9
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този човек е за пример!
8
0
 
26
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Голям актьор и човек !!
7
2
 
2
 
! Отговори
cky2kbg преди 4 години
Така ... галерия от снимки и текстов материал от американското издание на списание GQ .
6
1
 
44
 
! Отговори
anon преди 4 години
кеану е много добър състезател в дисциплина "три оръжия" - пистолет, помпа и полуавтоматично дългоцевно оръжие. всичките каскади си ги прави сам. филмите му винаги са малко "по- встрани" от бълвоча с които ни засипва американското кино. на мене лично много ми харесва защото е саможив и много земен човек.
5
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Актиор ???*** - кво е тва бе?Нещо за ручане, за тръкаляне...или римски император?
4
69
 
4
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
слаб актиор с възможност за големи роли
3
36
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак ли ви гони матрицата? Папата ви е посетил е задния италиански двор и сега сънувате футуристични филми изведнъж
2
65
 
3
 
! Отговори
Инфо, моля? преди 4 години
Какво стана с Рийвс?Преди две декади излязоха снимки си спомням с някъкъв мъж под душа в банята и си призна, че е гей или би-,не помня. Към днешна дата статуса му на какъв е?
1
3
 
103
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВЕЛИК АКТЬОР И ДОСТОЕН ЗЕМЕН ЧОВЕК.