Еди Мърфи за факта, че има 10 деца: Хората ме мислят за луд

Актьорът разказва за себе си при Елън ДеДженеръс
8 дек 2019 20:50, Екип на Tialoto.bg
31
Еди Мърфи за факта, че има 10 деца: Хората ме мислят за луд
Снимка: архив, Reuters

Еди Мърфи е горд баща на 10 деца и твърди, че не би променил това за нищо на света. Изглежда обаче хората реагират по съвсем друг начин на неговия семеен живот.

"Хората ме гледат сякаш съм луд. Постоянно ме питат: Колко ти струва това?", коментира актьорът в предаването на Елън ДеДженеръс.

"Жените пък го приемат като нещо много секси. Казват си, че Еди Мърфи явно прави нещата правилно“, добави звездата.

"Аз съм окей с всичко това, щастлив съм", категоричен е Мърфи.

Еди има 10 наследника от 5 различни жени. Последното му отроче е от настоящата му годеница Пейдж Бътчър, която му роди син Макс през ноември 2018. Двамата имат и 3-годишна дъщеря Изи.

Вижте още за Еди Мърфи в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво като Еди Мърфи има 10 деца от 5 жени. На мен изобщо не ми прави впечатление, нито пък ме дразни. Това си е неговият живот! Той си живее живота, както му харесва, без задръжки и без да се съобразява с глупави правила и норми! Ето това най ме кефи у такива хора като него - живеят си живота както им е кеф и изобщо не им дреме на фара за хорското мнение. Щом става въпрос за личен живот няма правилно и грешно. Грешно е хората да одумват личния ти живот. Порядките за личния живот им са грешни.
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еди Мърфи е страхотен актьор! Супер много ме кефи! Най-много ми харесва ролята му във филма "Смахнатия професор". Много е забавен и интересен, а не скучен като нашите актьори. И какво като има 10 деца от 5 жени - той е богат и му върви много с жените. Нашите известни певци и артисти също имат пари, но не могат и едно дете да имат, то какво остава повече. Те само си намират оправдания, че децата били отговорност...За да имаш деца първо трябва да можеш да ги имаш, а не само да можеш да ги гледаш.
15
6
 
9
 
! Отговори
факт преди 4 години
Бог първо ще унищожи междурасовите ***, след това *** и другите представители на цветните раси с произход от Африка, Азия, Австралия и Америка. Които са правили упражнения с цветнокожите ще горят в Ада. После ще има спокойни времена за европейците.
14
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
10 малки н3гърчета
13
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
'САЩ са мелачка за мъжете."Виждал си САЩ единствено от монитора на Internet Research Agency......вatник.
12
5
 
15
 
! Отговори
бай Стамат преди 4 години
снимката е красавицата и звяра
11
12
 
32
 
! Отговори
Сериозно преди 4 години
САЩ са мелачка за мъжете.Имам един познат от училище, софтуерен инженер, може да се каже, че даже е свит и притеснителен.Завърши магистратура в САЩ и остана да работи и живее там. Не е женен.От някакви сайтове се запознава с едно момиче, а тъй като контактите му са работа-къщи-работа, се влюбва лудо в нея, акъла му исфирясва и почва да й праща имейл след имейл с любовни излияния.Докато една сутрин вместо възлюбената Дулсинея, на вратата му тропат полицаите с обвинение за харасмънт.Та такаа.
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еми, ще бъде поредният бивш актьор или спортист, който си е пропилял милионите.Едва ли ще може да достигне Майк Тайсън, който прахоса цели 800 милиона долара, които сега сигурно са двойно или тройно повече пари.
9
4
 
17
 
! Отговори
Капутник преди 4 години
На голо, на голо и после... с дупе голо.Кога излезе последният филм с Еди Мърфи? Той беше цар на тъпите семейни комедии. С тази слава? Къде?
8
3
 
17
 
! Отговори
Ами, луд... преди 4 години
Нормално е да правиш простотии й да си пропилееш богатството. Дори с травестит те хванаха на калъп. А какъв комедиен актьор беше, какви страхотни филми правеше...
7
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еди Мърфи я закърши с актьорлъка и взе да прави деца. Явно той само това умее. Ама няма лошо - щом може нека прави деца. Сам се грижи за тях издържа ги и ще им осигури добро бъдеще Тогава - защо не?
6
3
 
45
 
! Отговори
Агата Кристи преди 4 години
Десет малки нeгъpчета
5
8
 
49
 
! Отговори
Zinedin преди 4 години
Жената има свойството да налита на пачки и само на пачки. Има ли зелени пачки, няма значение черен ли е жълт червен син землянин марсианец и т.н. Има ли пачки ляга. Това е вселенския закон за истината и живота.
4
1
 
37
 
! Отговори
Миро преди 4 години
Човека просто не използва презервативи.
3
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има пари колкото си иска българските мъже са безработни и стават на 70 80 90 100 години без да са имали и 1 гадже камо ли деца то е естесвено,че като има пари ще има гаджета и деца и като няма пари няма да има и 1 гадже камо ли деца
2
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е нали е милионер кво се праи.В САЩ и в Русия има специални колежи са полупроститутки като тая на снимката.Тва работят-раждат деца на богати чичаци.Ест срещу доларес.Колко по-богат чичака-толко по-платинена и натокана е вагината със силиконови гърди и умения от порно филм.История стара колкото светът.През средновековието богаташи и разни царе са имали по 200-300 деца.Яде спи и прави деца.Ще бъде забавно когато се хванат за гушите за наследството като Еди се спомине.Ще има и изнасилени и бити...
1
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е на такава жена до тебе вляво как да не си направите 3 деца поне?