Принц Хари и Меган се отказват от титлите. Ще работят

Двамата ще живеят между Великобритания и Северна Америка
9 яну 2020 08:30, Петя Славова
52
Принц Хари и Меган се отказват от титлите. Ще работят
Снимка: БГНЕС

Не е тайна, че Меган и Хари се отдалечават все повече от кралското семейство. Херцозите на Съсекс изкараха коледните празници в Америка, а след като се завърнаха от дългата си почивка те решиха да се откажат от титлите си и да започнат да изкарват сами прехраната си.

Това става ясно от профила на херцозите в Instagram: "След много месеци на размисъл и вътрешни дискусии решихме да направим преход през тази година, като започнем с нова прогресивна роля в тази институция. Ние възнамеряваме да отстъпим като "старши" членове на Кралското семейство и да работим, за да станем финансово независими, като същевременно продължаваме да подкрепяме изцяло Нейно величество Кралицата."

В съобщението пише, че това е станало особено с помощта на насърчаването на хората, които ги подкрепят. Хари и Меган планират да балансират времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, като продължават да изпълняват задължението си към кралицата, Общността и техните патронажи.

 

 

"Този географски баланс ще ни даде възможност да отгледаме сина си с признателност към кралската традиция, в която той се е родил, като същевременно ще предоставим на семейството ни пространство да се съсредоточи върху следващата глава, включително старта на новия ни благотворителен проект.

С нетърпение очакваме да споделим навреме пълните подробности за тази вълнуваща следваща стъпка, тъй като продължаваме да си сътрудничим с нейно величество кралицата, принцът на Уелс, херцогът на Кеймбридж и всички заинтересовани страни. Дотогава, моля, приемете най-дълбоката ни благодарност за постоянната ви подкрепа. ", пишат още херцогът и херцогинята на Съсекс.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Бай Хасан преди 4 години
До АнонименИнтересно, откъде Хари ще намери приятели сред новата си работа!
38
0
 
2
 
! Отговори
Брадвата преди 4 години
За нея знаем като каква ще работи. Тя е работна. Ама него за мотокарист, толкова нежен, нема кой да го вземе
37
0
 
3
 
! Отговори
прави са преди 4 години
Много добре разбирам. Те са под шапката на кралицата, която е стара баба. Тя си набавя енергия за сметка на по-младите, а по-млади от нея има доста много в семейството. Дъртата е енергиен вмампир, а на младежите им е писнало да са енергийни донори. На тяах сега им е времето зяа реализация. Имат оБразованието и ресурса. Бабата нве умее да им се радва и да ги окуражава, само им заповядва. И те искат да са по-далеч от нея.
36
0
 
4
 
! Отговори
логично и аналогично преди 4 години
Хари е черната овца на семейството, писнало му е. Децата на Даяна сега ще започнат да разбират майка си - как се е чувствала през цялото време. Кралското семейство се отгнасяше с нея зле, затова тя ги напусна. Човек не си отива отнякъде, ако се чувства добре там. Виждам, че Хари е щастлив с жена си и с детето си. Ако Чарлз, за да е щастлив, можа да довлече цяла камила в двореца, защо Хари да не непусне - пак за дах е щастлив?
35
0
 
3
 
! Отговори
защо не преди 4 години
Имат право да живеят както искат. Британия има право да напусне ЕС, а Хари и жена му имат право да напуснат кралското семейство. Тъй както кралицата не забрани на Чарлз безсрамно да домъкне Камимла в двореца, по същия начин няма моралното право да ги спира.
34
2
 
6
 
! Отговори
Онанимен преди 4 години
И кралицата щяла да работи. За сега тайно тренира с памрцал за прах, но после щяла да развие умения и за работа с етка и пармцал за под.
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не, не се отказват от титлите си. Истината е, че много добре знаят, че благодарение на тях ще могат да доят още пари от реклами и подобни, само че едва ли кралицата ще го допусне.
32
3
 
15
 
! Отговори
Михаил Вешим преди 4 години
"Ще работят"Този виц отива директно в Златния фонд на вестник "Стършел"
31
0
 
6
 
! Отговори
123 преди 4 години
Не, не се отказват от титлите си.
30
1
 
15
 
! Отговори
Ще работят значи? преди 4 години
Хем щели да работят за благотворителни каузи. Благороден замисъл.Някой да им се обади,е баба Пена от Горно Нанадолнище е със 160 лв ТРУДОВА пенсия и едва оцелява, благодарение на малкото лично стопанство, което е организирала в двора си.Но вече е много стара и не може сама да си прекопа градинката с чушките и зеления фасул. Та, ако обичат, да дойдат да й помогнат на благотворителни начала. Бабата от благодарност ще ги поздрави по местната радиостанция с "Градил Илия килия" или с "Дайчово хоро"
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде на пиацата.....Да видим дали отново ще пишете всеки ден за тях.
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От всичко, което се публикува по тази тема разбираме, че тази семейна двойка просто е избрала друг начин на живот, но никъде не се казва изрично, че се отказват от титлите "херцог" и "херцогиня".
27
3
 
11
 
! Отговори
До 23 преди 4 години
Щотот сме колония на англосаксите, та затова ни занимават с техните простотии. А иначе браво, тъй като кралското семейство е свързано със сатанинските ритуали на управлявашите и с рептилийте!!! Има премного инфо в нета!
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брех брех брех.....
25
0
 
20
 
! Отговори
Айде де преди 4 години
Ко ши работят вее: - той понеже летял со самолет, ке стане авиатор в селското стопанство или в местните авио линии, че там много пътища в Канада няма, а повечко малки самолетни компанийки. И ши кара/транспортира я тревица, че я разрешиха там, я пияни приятели от студентските години.- жина му за какво е учила (вярно че няма значение); ще основе фондацийка " Всички мислим за всичко" и ши събира от желаещи да отворят бизнес с английската кралица предварителните такси ;) Аре, царе сме тука на туй
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко интересно!
23
13
 
31
 
! Отговори
Радина преди 4 години
Аферата мисис Симпсън се повтаря след век в афро вариант.Жалко за Хари.Чаровно момче, което тази негритеса ще го разсипе , за да се прави на аристократка.
22
3
 
21
 
! Отговори
майорски преди 4 години
прочетох новината на официялната страница на BBC ОК.......отварям ДНЕС и пак я чета ....не разбирамщо публикуват/копират тези глупости в българските медий....англия си е англия....кво ни разправят за принцовете им...малко ли чалгари си имаме в БГ.... малко ли проблеми си имаме тук.... или просто по заповед поне една новина дневно трябва да е копирана от BBC, CNN или Deutsche Welle ...спрете се бе псевдо-независимите
21
5
 
21
 
! Отговори
Жо преди 4 години
СЛЕД ОТСРАНЯВАНЕТО на Тато от власт, у нас се нароиха разни монархически и промонархически партии. Всички те твърдяха, че монархията е най-добрата форма на държавно управление. Имаха доста привърженици и участваха успешно в изборите.През 2001 г. у нас се завърна Симеон от Мадрид. Той пусна "партенката", че ще ни ОПРАВИ за 800 дни и мнозинството му повЕрваха.Днес, според резултатите от изборите, никой не иска монархия.
20
1
 
13
 
! Отговори
до 18 преди 4 години
да няма войни ???? Всички водени войни през вековете да не би да са били между републики???