Без броене и ограничения - каква диета спазва Никол Кидман?

Актрисата сподели режима си на хранене
18 юни 2020 19:20, Дарена Найденова
7
Без броене и ограничения - каква диета спазва Никол Кидман?
БГНЕС

Никол Кидман е в сферата на киното от няколко десетилетия и има над 90 награди, включително един „Оскар“, четири „Златен глобус“ и по една „Еми“ и „БАФТА“. Родена е на 20 юни 1967 година и има четири деца. Въпреки възрастта си Кидман е една от най-желаните жени в Холивуд и често попада в класациите за най-красива сред колежките си.

Тайната ѝ за перфектно тяло обаче не е толкова сложна. Основните компоненти на диетата ѝ са морска храна, месо, витамини и кафе. Всичко това е гарнирано и с няколко лесни упражнения като бягане, за да се постигне перфектният резултат. „Всъщност не съм толкова стриктна с диетата си“, казва тя пред „Los Angeles Times“. Добавя, че яде почти всичко, но с мярка.
 
Хранителният режим, който актрисата следва е известен като 80:20. Той се състои по-скоро в здравословния начин на живот, отколкото в ограничения и забрани на определени храни. Същността на диетата е много проста – през 80% от времето си ядете здравословно, а останалите 20% може да ги използвате за всичко, което ви изглежда вкусно. 
 
Според експерти, този подход е доста добър, защото не се отказвате от нито една храна, не се вманиачавате в броенето на калории и не се ограничавате откъм порции. Именно затова организмът ви се чувства сит и не търси други начини, с които да се захрани. Чрез диетата 80:20 вие си доставяте всички хранителни вещества и е по-малко вероятно да изпитвате умора или глад.
 
 
80-те процента
 
„Както при всички добри планове за отслабване, вашата диета трябва да се състои от разнообразни и пресни сезонни продукти, постни протеини, непреработени пълнозърнести храни и есенциални мастни киселини с добро качество“, казва диетологът Тереза Бойс. Тя добавя, че чинията ви винаги трябва да е цветна. 

Още за диетата на Никол Кидман четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не ги мислим хората с лични готвачи и аз да имам ще ям само от пиле мляко. Като се прибереш в 6-7ч вечерта трудно би могъл човек да си сготви 4-степенно напълно здравословно меню, осоенно при нашите доходи.
4
1
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТАЙНАТА НА НОРМАЛНОТО ТЕГЛО Е КЪМ ВСЯКО ЯДЕНЕ ДА ПОЕМАТЕ МНОГО ТЕЧНОСТИ!!!ТЕЧНОСТИТЕ РАЗМИВАТ СТОМАШНИТЕ СОКОВЕ И ТАКА СЕ УСВОЯВА МНОГО ПО-МАЛКО ОТ ПОЕТАТА ХРАНА!!!
3
2
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЛЪЖЕ!! АКО СЕ ХРАНЕШЕ НОРМАЛНО НЯМАШЕ ДА ПРИЛИЧА НА ЩЕКА
2
2
 
3
 
! Отговори
тя нищо не яде май преди 3 години
Струва ми се почти анорексичка като й гледам ръцете, само кокал. Ами как няма да се сбръчкоса като в нея няма и грам мазнина.
1
4
 
3
 
! Отговори
Copocoид преди 3 години
Беше много красива едно време но одъртя. Ама поне и дойде акъла навреме и си има дечица, а не е като оная улавата Анистън.И пластиката на снимката отгоре си личи много.Лошото при тия, че не знаят кога да се спрат - в момента не стават за снимки на филми както в ролята на младо момиче, така и на лелка.