Чарли Шийн - от киното, през зависимостите и неуспешните връзки

Актьорът има три провалени брака и много свалки за една нощ
Обновена: 6 сеп 2020 12:52 | 6 сеп 2020 12:52, Иванка Гъркова
32
Чарли Шийн - от киното, през зависимостите и неуспешните връзки
БГНЕС

Колкото и да не си го признаваме, всеки втори от нас заспива със сериала "Двама мъже и половина" или го гледа в продължение на часове през уикендите. След героите от ситкома "Приятели" или "Алф", едва ли има някой, който да не знае кой е чичо Чарли. Композиторът на детски песнички е на средна възраст, няма хубав стил на обличане, но притежава къща на плажа в Малибу, чар и завидна банкова сметка, с които привлича жените. А те му се лепят "като мухи на мед". Той обаче не е за сериозна връзка, но не им го казва на първата среща. В неговата роля влиза актьорът Чарли Шийн, чийто истински живот не се различава много от този на героя му, чийто брат - Алън Харпър, се премества да живее при него след развода. Той бързо печели прозвището Лошото момче на Холивуд, но през последните години безкрайните купони, алкохолът и наркотиците му струват доста скъпо несамо в личен, но в професионален план. 

На 3 септември той стана на 55 години. Всъщност истинското му име е Карлос Ирвин Естевес. Макар и да е роден в Ню Йорк, той има испански корени, заради които бива кръстен по този начин. Майка му Джанет Темпълтън и баща му Мартин Шийн (Рамон Естевес), са актьори. 
 
Чарли има двама братя - Рамон и Емилио, както и една сестра - Рене. Израснали във фамилия, която се занимава с кино и продуциране, и тримата проявяват интерес към кариера в Холивуд. Първи дебютира Карлос - само на 9 години той е статист в „Екзекуцията на редник Словик” (1974), където участва баща му. Като тийнеджър, заедно с приятелите си Шон Пен и Роб Лоу, той се опитва да продуцира и режисира множество нискобюджетни филмчета. 
 
Шийн учи в гимназията в Санта Моника, където се откроява като атлет и влиза в бейзболния отбор. Там се състезава с друга звезда - Робърт Дауни Джуниър. Малко преди да завърши, той е изключен заради лошо поведение. Тогава започва уроци по актьорско майсторство. 
 
Как започва кариерата му? 
 
 
Един от първите му сериозни ангажименти е в трилъра "Червена зора" през 1984 г. После му дават епизодични роли в телевизионни продукци, но две години по-късно е забелязан за военната драма на Оливр Стоун „Взвод“, който по-късно печели четири Оскара. Там той влиза в ролята на млад войник във Виетнам. След това известният сценарист го кани за друг свой проект - „Уолстрийт“, където да изиграе брокер. 
 
През 90-те Шийн участва в три блокбъстъра - "Млади стрелци", "Професионална безболона лига" и Смотаняци", където показва, че го бива и в комедийните роли. Появява се на екран и със своя баща. 
 
Запленен от славата на Холивуд, в края на 90-те той създава продуцентска компания заедно с Брет Майкълс. През 2000 г. пък приема предложението да замени Майкъл Фокс в хитовия сериал „Спин Сити“.
 
През 2003 г. Чарли Шийн се снима в "Страшен филм 3", после влиза в сериала "Шеметен град", за да дойде ред на ролята, с която всички го свързват и до днес - на чичо Чарли - вечният ерген. 
 
Защо го уволняват от "Двама мъже и половина" и как съсипва кариерата си, четете в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До щи напишачовека просто цитира ФАКТИ от живота на Чарли бе!За това не е необходимо нито да си много умен,нито да си."***"!..-това са просто факти!..Виж,да обиждаш някого без никаква причина,само защото се имаш за "всезнайко" ,за това вече се изисква доста голяма доза тъпота!
19
1
 
0
 
! Отговори
щи напиша преди 3 години
До ПравославенКво си писал и кво не няма значение!Има значение единствено факта,че си т-Ъ*п като шотландска гайда,и не знаеш по кой свят ходиш!А това вече е проблем!Нищо лично!Да си жив и здрав,че на тоя свят и такива трябват!
18
0
 
19
 
! Отговори
минаващ преди 3 години
Обожавам да го гледам, изобщо не ми пука от какво е бил болен, колко е пиел и с кого е спал!!!! Кефи отвсякъде.
17
9
 
0
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Сега ще напишете кое от това, което съм написал аз, не е вярно и защо ми слагате минуси?
16
15
 
0
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Истинският "чичо Чарли":През 2011 година живее в имението си едновременно с порно-актрисата Бре Олсън и дизайнерката Натали Кенли.През 2017 г е обвинен, че през 1986 г, когато е на 21 г е преспал с 13-годишният тогава Кори Хейм.Изобщо, избрали сте си кумир за чудо и приказ, няма що!
15
11
 
0
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Истинският "чичо Чарли":Женен и разведен 3 пъти, има 5 признати деца. През 1993 г. признава пред съда, че е платил 50 000 долара за услугите на ***. По неговите собствени думи е преспал с 5000 жени и бройката постоянно се увеличава. Една от дванайсетте му татуировки гласи Ще се върна след 15 минути. На 7 март 2011 е уволнен от CBS и Warner Bros. заради злоупотреби с наркотици и алкохол.На 17 ноември 2015 признава, че е болен от СПИН.
14
4
 
1
 
! Отговори
Мима преди 3 години
За Чарли няма смисъл да се коментира.Зависимостта е пред агресията и не може да се мисли за успешни връзки.
13
10
 
2
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Безкрайните купони, алкохолът и наркотиците му струват доста скъпо не само в личен, но в професионален планБезкрайните купони и ПРОМИСКУИТЕТЪТ му струват СПИН. Ужасен от диагнозата си той започва да се дави в алкохол и наркотици до степен, че не може да си запомня репликите и да стои изправен на сцената, заради което го изхвърлят от киното и телевизията.Това е истината за Чарли Шийн.Купоните, алкохолът, наркотиците и ПРОМИСКУИТЕТЪТ не водят до нищо хубаво но малко хора го разбират
12
0
 
4
 
! Отговори
Обяснение преди 3 години
До ПроСоТоИма обяснение.Второстепенните герои и сценаристите пишещи текстовете са много. А главния герой е един / или двама,трима/ В рекламата за филма/сериала се търси евентуалните зрители или купувачи на филма да направят емоционална връзка с техни предишни добри преживявания когато са гледали филми с този герой или от този сценарист. Всичко е за пари и как тези пари да бъдат измъкнати от клиентите.за това се правят продължения , римейкове, истории... Всичко е за пари.Няма справедливост.
11
2
 
28
 
! Отговори
Фен преди 3 години
Кво да ви кажа: Чичо Чарли си е Чичо Чарли!Радвайте му се сега, докато е още жив и прави дивотии, както само той си знае ( и за разлика от повечето му е позволено и да ги прави).Няма смисъл един ден от лафчета от рода :-Ех, готин човек беше! и т.н.А, тези дето го хулят ще ги попитам само едно:Колко от вас са взели луди пари, за да играят себе си?
10
13
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЕДИН ЛЕКАР ОБЯВИ, ЧЕ ИМА 33 ЩАМА НА КОРОНА ВИРУС 2019-2020ТЪЙ, ЧЕ КОЙТО И ЩАМ ДА ГО ПИПНЕ ЧАРЛИ ТОВА ЩЕ МУ Е КРАЯ, ЗАЩОТО КОРОНА ВИРУСА Е ЧИСТАЧ И ЛИКВИДИРА ПЪРВО БОЛНИТЕ ОТ ВСЯКАКВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ СКАПВАЩИ ИМУННАТА СИСТЕМА !
9
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Струва ми се че, 90% си мечтаят да имат живота на чичо Чарли. Много пари без почти никакви усилия, жените се сменят като носни кърпи, лукс и скъпа кола, никакви отговорности и много алкохол и наркотици. Чарли Шийн просто играе себе си, голямо постижение, няма що. Сериала е забавен, но и мега много изпросъя след 4 сезон. Жалко че това е ценностния идеял на масата.
8
5
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
винаги съм се учудвал на следния факт:-За създаването на даден филм участват много хора,но...рекламата набива на "звездата" в него...Което е несправедливо!..Ето например:-В "2.5 мен" е пълно с изключително интелигентни диалози,ситуации и събития.Те ВСИЧКИ са СЪТВОРЕНИ от сценаристите,НЕ от пияндето Чарли.Но авторите остават на заден план,а НАРОЧЕНАТА за "звезда" личност обира лаврите...не знам от кога е тая система в киното..Може би "ЛЕСНОТИЯТА В КУТИЯ"-да се споменава само един,е причинат
7
0
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НЯМАМ НИТО ЕДНА ЛОША ДУМА ЗА ТОЗИ !!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЪС ТОЗИ СПИН НАДАЛИ ЩЕ ЖИВЕЕ ОЩЕ МНОГО
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чарли шийн е бил дивак още от младите си години , но го изгониха когато да показваш какво правят някои хора за пари мина в графата полИт-НЕКОРЕКТНО и мода излязоха новите ценности
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЛЕЛЕЕЕ ,чичо Чарли е жив.Той кат Бойко ве,няма умиране
4
1
 
14
 
! Отговори
мъжкар та дрънка преди 3 години
Много го харесвах!
3
0
 
24
 
! Отговори
бай Онзи преди 3 години
Откак в "Двама мъже и половина" се появи оня полово неиндетифициран и много мъжеНствен заместител на чичо Чарли , филмът абсолютно НЕ Е същият ! Една съвсем основателна причина вече да не го гледам !
2
0
 
28
 
! Отговори
Стар Киноман преди 3 години
Чичо Чарли е Дивак. Такива като него в киното вече няма . Няма и да има . Новите филмови юначета до един са с неустановен пол и единственото което ги прави интересни са безбройните компютърни ефекти които вкарват малко зрелище във филма докато актьорчетата висят на въжета върху зелен фон и лекичко мърдат пръсти за по-късно добавяните с компютър мълнии и светкавици...
1
15
 
19
 
! Отговори
БОЙКОТ преди 3 години
Бойкот на колхозника Веселин Марешки!Бойкот на аптеките, бензиностанциите и заведенията му!Продаде българския народ за 20000лв концесия!

Спонсорирани публикации