Серина Уилямс и принц Хари с обща проява

Меган Mаркъл е близка приятелка на тенисистката
15
Серина Уилямс и принц Хари с обща проява
БГНЕС

Принц Хари направи първата си публична изява за тази година, получавайки помощ от близката си приятелка Серина Уилямс.

Хари и Серина, които се запознават чрез Меган Маркъл и развиват близка връзка, като тенисистката дори беше сред гостите на кралската сватба през май 2018 година, съюзиха сили за виртуално събитие преди няколко дни, в което говориха за силата на менталния фитнес и важността да отделяме време за себе си.
 
37-годишният принц разкри, че често изпитва изтощение и насърчи зрителите да се погрижат за благополучието си. Той добави, че напълно разбира колко трудна може да е тази задача.
 
„Грижата за себе си е първото нещо, което пренебрегваме. Казвам го като баща и съпруг“, споделя принцът. Разкрива, че всяка сутрин отделя около 35-40 минути да се фокусира върху себе си.
 
„Едното дете е на училище, другото спи. Имаме свободен прозорец в програмата. Тогава имаме време за тренировка, разходка на кучето, да излезем сред природата или проста медитация“.
 
Хари казва пред Серина, че отделянето на време за себе си трябва да се превърне в навик на всеки човек, подобно на миенето на зъби. На това тенисистката отвърна, че все още има много работа, която да свърши по отношение на грижата за себе си. Малко по-късно тя казва, че с Хари водят подобни разговори постоянно и в продължение на часове.
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой са тия двамата на снимката
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Основали са фондацията МММ ="Моre money for monkeys".
4
0
 
7
 
! Отговори
aquadude преди 2 години
ЦИТАТ 1: "37-годишният принц разкри, че често изпитва изтощение и насърчи зрите"ЦИТАТ 2: Едното дете е на училище, другото спи. Имаме свободен прозорец в програмата. Тогава имаме време за тренировка, разходка на кучето, да излезем сред природата или проста медитацияЗАКЛЮЧЕНИЕ: хмм, даа труден живот и аз бих се изморил от това да закарам дИтето на даскало, да разходя кучето и да прасна 1 фитнес, а тази проста медитация пуста му работа... много ме товари, все едно съм рязал 5 кубика дръва
3
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Две желания наведнъж!О.т.вратително.
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая е толкова противна жена ако изобщо е жена това нещо.Гадна мутра надута неприятна.Негативна енергия излъчва.Отвратителна.
1
0
 
6
 
! Отговори
take it easy, dude преди 2 години
Брат Хари, с Мегън добре. Пак ти топи лагерите, но тук само Гришо може да играе. Само балканец може да се справи. Моля те, прибирай се при баба си, че не те виждам със Серина. Все пак, ако пробваш, да ти е здрав кръста.

Спонсорирани публикации