Дълга и здрава коса - Деми Мур разкрива своите тайни

Ето какво сподели стилистът на звездата
18 мар 2022 18:50, Дарена Найденова
15
Дълга и здрава коса - Деми Мур разкрива своите тайни
БГНЕС

В момента се намираме в Златния век на перуките и екстеншъните за коса. Благодарение на непрекъснато развиващите се техники, много по-големия достъп до продукти за коса е по-лесно от всякога да направите перуката си да изглежда така, сякаш израства от скалпа ви. Също така е много лесно околните да бъдат заблудени, като някои от перуките на Megan Thee Stallion и Лейди Гага все още се бъркат за истинска коса.

Но въпреки че перуките и техниките за удължаване на косата са много по-напреднали, гъстата и дълга прическа невинаги идва с любезното съдействие на нещо изкуствено. Понякога хората просто използват това, което им е дадено даром. Това твърдение е потвърдено и от фризьора от Лос Анджелис Грегъри Ръсел, който работи с Деми Мур.
 
Преди няколко дни Ръсел публикува снимка на актрисата, чиято кестенява коса е с дължина до кръста. В описанието фризьорът потвърди, че косата е истинска и към нея не са добавяни екстеншъни.
 
„Меки вълни върху много красивата, топла, талантлива и вдъхновяваща Деми Мур“, написа Ръсел под снимката, отбелязвайки какви продукти е използвал за направата на прическата. Актрисата може да се похвали с богат кафяв цвят, който е почти черен, а в тази публикация косата ѝ е оформена по начин, одобрен от младото поколение. Разделени по средата, кичурите ѝ се спускат върху раменете и гърба, завършвайки с меки завъртулки.
 
Каква е тайната за дългата коса на Деми Мур?
 
"Когато не работя или не ходя на събитие, не изсушавам косата си със сешоар, нито я изправям, нито я къдря. Имам много дълга коса, но е хубаво да намирам време да ѝ давам почивка от тези стресови фактори, за да я поддържам здрава", казва Мур пред Allure. Тя допълва, че все още не ѝ се налага да се боядисва, което я кара да бъде още по-щастлива.
 
Що се отнася до продуктите и методите, които използва за поддържането на красива коса, актрисата залага на шампоани и балсами, които са овлажняващи. Също така тя извършва стимулиращ масаж на главата, за да подобри циркулацията на фоликула и да насърчи растежа.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 10 преди 2 години
Не мисля, че не се боядисва. Гледал съм я във Forsaken - филма е отпреди 7-8 години, 2014-2015 някъде. Още там по спомен й се мяркаха сиви коси и изглеждаше поостаряла тогава още. Действието се развива през 1800-те, носи дрехи типични за онова време, живее в дървена къща, кара каруца и т.н., типични за тогава неща, съответно няма грим, лак, прическа, натурално и реалистично изглежда. Тук на снимката от статията, не само се е боядисала, ами и прическа, грим и изглежда по-млада отколкото във филма
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествена хубава жена секси,но да не си боядисва косата.. не вярвам. А тези които казват че не е хубава.. ха ха една от най готините жени а вие сте едни грозни вътрешно и външно завистливи хорица.Не разбира от красота не знае какво е красота и не разбира от жени и завижда на други .Човек който не обича себе си и Бога в себе си,не може да обича и ближния.. това е.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба Деми може да разкрие много тайни на пластичната хирургия, тя е невероятно грозна още от млада, вижте дъщеря й Румър!
8
2
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Човек който е НЕПРИЯТНА КОМПАНИЯ, така е защото ОТ НЯКЪДЕ са му повлияли много сериозно и силно !
7
2
 
7
 
! Отговори
Бай Мур преди 2 години
За Деми ама въобще не ми дреми.....
6
2
 
5
 
! Отговори
Пустиняка преди 2 години
Она у косата си добре на куто ги глеам у главата,ич
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тайната е в многото кинти, друга тайна няма
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е то нейната коса не изглежда добре. Що да следваме съветите й?
3
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Готина е Деми-то :)
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ходеща реклама на клиника за пластична хирургия. Така и баба ми може.
1
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тая бих и отрязъл косата до като спи