IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Магазинът с котката


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

67
Анонимен
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Това е новина хахах
отговор Сигнализирай
66
Анонимен
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
През зимата да не се губи топлина като минава през врата по бързо да се затваря! Питай габровци те имат опит с *** котки :))
отговор Сигнализирай
65
bahmaamu
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
tova 4e sa go pribrali-dobre,no zashto sa mu podkastrili opashkata????
отговор Сигнализирай
64
Анонимен
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Аз пък си мисля, че са ти оперирали чувството за хумор, многострадалната Геновева :)))
отговор Сигнализирай
63
wrcfen
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
много *** има във форума, какво ви е направило животното, че говорите така за тези страхотни нежни създания. Просто като чета едно 90% от населението на БГ са пълни ***! Може да слагате минуси *** смотани!
отговор Сигнализирай
62
КВи са тия минуси?
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
на съвсем обикновени мнения? Някой пак си е играл с минусите!
отговор Сигнализирай
61
Анонимен
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Привет от отвъдното! Не е толкова болезнено, но е вкусно! Приятен апетит и Честита нова година! И да не заносате котката с някоя калпава рецепта!
отговор Сигнализирай
60
***
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
На ***, които пишат как се готви котка, мога да им кажа, че незнайно по какъв съдбоносен начин се получава така, но човек, наранил или убил котка, умира в страшни мъки.
отговор Сигнализирай
59
силвия
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
ако живеех във Варна, щях да ходя често в този магазин. котката е изумително същество, не случайно е от обожествените животни в Египет, не разбирам черния хумор във форума. повдига ми се.
отговор Сигнализирай
58
новогодошна котка
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Котьо трябва да е цял, за да може да се напълни! Лук, гъби, 2-3 скилидки чесън се запържват в олиото, запържва се ориз, поръсват се с чер пипер. Котьо се напълва и се зашива, добавя се джоджен. В подходящ съд - глинен гювеч, йенска купа, тава и кесия за печене, сложете кравето масло. Върху тях сложете котьо и го "завийте" с тънки резени пушено сирене. Пече се на 200 градуса 2,5-3 часа.
отговор Сигнализирай
Новини