IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Експерти: Българите не знаят да затварят компоти и консерви


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

238
цоню
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
ЕЙ ,АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ,КЪТ РАЗБИРАШ ОТ КОНСЕРВИ,ЩО НЕ СИ НАПРАИШ КОНСЕРВНА ФАБРИКА ПО БДС И ДА ТЕ ВИДИМ КВО МОЖЕШ ,ОСВЕН ДА ДАВАШ АКЪЛИ.
отговор Сигнализирай
237
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Ако някой каже, че захарта е вредна, ще има такива, които ще твърдят обратното.Ако един трезвеник каже, че ракията е ОТРОВА, друг ще каже, че е полезна....
отговор Сигнализирай
236
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Прочитането на статията се разбира от всеки - различно. Няма едно мнение.
отговор Сигнализирай
235
Брей
преди 14 години
Харесвам 14 Не харесвам 2
Абе хора, защо се занимавате с тези продажни профани? Няма начин да опровергаят нещо което е проверено с десетилетия, а може би и столетия. Те просто не разбраха, че у нас такива Западни номерца не минават.
отговор Сигнализирай
234
nenormal
преди 14 години
Харесвам 25 Не харесвам 2
Доц. Данка Луднева да отива в лудницата!Точно българите незнаели как да си правят зимнина и точно българите "щели" да не разберат ,че ядът нещо развалено!Аман от псевдо "компетенция"!
отговор Сигнализирай
233
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 22 Не харесвам 2
Майките и бабите ни са яли по цяла година само домашни консерви,пък изкараха по 80-90 години.Тези дето пишат подобни глупости да го д.хат под водата докато не изсъхне.Угодяйчета,профантски на заплати.
отговор Сигнализирай
232
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 38 Не харесвам 2
Еми нали по някакъв начин трябва да ни откажат от домашните консерви, за да купуваме скъпите *** на пазара.За какво се плаща на тези медии тогава.
отговор Сигнализирай
231
rumniki
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
До АнонименИдеалисти рядко има, но продажниците са анонимни.
отговор Сигнализирай
230
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Захарта е ПОЛИЗАХАРИД. В плодовете и зеленчуите захарта е МОНОЗАХАРИД. Под давлението на високата температура ПОЛИЗАХАРИДА СЕ РАЗГРАЖДА НА МОНОЗАХАРИДИ, А МОНО ЗАНАРИДИТЕ НА ВОДА И ВЪГЛЕДВУОКИС. Консервирането представлява проес при който действието на микробите и бактериите способстващи гнилостните процеси се неутралиира посредством "изгонването" на въдушната среда и поставянето на продукта под вакуум. Именно на това се дължи характерният шум при отваряне на стерилиирани продукти.
отговор Сигнализирай
229
XXL
преди 14 години
Харесвам 23 Не харесвам 0
Всички които имат неправилни компоти трябва ДО 24 часа да ги отворят и сложат по правилната технология за ракия.
отговор Сигнализирай
Новини