IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Експерти: Българите не знаят да затварят компоти и консерви


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

258
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
Само се чудя, защо по рекламите винаги се казва, че еди какво си е домашно или приготвено по стара домашна рецепта? Също така се чудя, защо аджеба някой е решил да направи онези булюни, които овкусяват днешните ястия?
отговор Сигнализирай
257
Ясен
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
С тая машинка горе на снимката вярно нищо не може се затвори!!!!
отговор Сигнализирай
256
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 4
Шопите може и да не знаят....
отговор Сигнализирай
255
е-БАН
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 5
Секса е вреден!Може да има фатален край!Оставете *** да правят секс за да ги стопим!
отговор Сигнализирай
254
Икономов
преди 14 години
Харесвам 17 Не харесвам 1
"Ако някоя консерва се консумира развалена, може да доведе човек до летален изход", предупреждава доц. Луднева.Това е вярно в случаите ако някой е луд да яде равалена имнина. Обикновенно "бомбиралите" буркани се ихвърлят. А ако е от плодове, сиреч - компоти, веднага отива за заготовка на изходна суровина от която се дестилира съответната високоалкохолна микстура, водеща до приятни моменти с повод и без повод. Изхода от такова неправилно стерилизиране понякота е махморлук и главобол. Но е лечим
отговор Сигнализирай
253
димитров
преди 14 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
защо ни обиждат че не можем да правим компоти сигурно тези които са го казали са вносители на аспартами косерванти и ета от 100 до 500 по номерация чета онзи ден съдържание на един продукт е211 е250 е330 аспартам киселини 5 вида цяла химическа лаборатория това не ли вредно за организма или проверете за 5 години са умрели от задръстване и запушване на кръвоносните съдове ракове и инфаркти на хора под 40 години
отговор Сигнализирай
252
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 1 Не харесвам 3
например Имам Балайдъ. консерва.
отговор Сигнализирай
251
иван
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 3
сигурно си прав ,но съм убеден,че много от българите го правят от немай къде ял съм различни видове купешки консерви ,които са били много вкусни ,така че не съм убеден ,че домашното е най добро
отговор Сигнализирай
250
L1
преди 14 години
Харесвам 18 Не харесвам 1
"експерти: Българите не знаят да затварят компоти и консерви" ЧЕ ТОЯ НАРОД КАК Е ОЦЕЛЯВАЛ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ БЕ ЕКСПЕРТНИ ШМАТКИ!БАБИТЕ МИ КАРАТ 90 И 93 ГОДИНИ И ВСЕ КОМПОТИ И КОНСЕРВИ СА ЯЛИ ЗИМАТА.ТОВА ГИ БОЛИ ЧЕ НА КОМПОТА, ББ И ПОДЛОГАТА МУ ДЯНКОВ НЕ МОЖЕ ДА СЛОЖИ ДДС.ПЪК И КАТО ИМА ДОМАШНА ЛЮТЕНИЦА КОЙ ЩЕ КУПИ ОНАЯ С Е-ТАТА И НИШЕСТЕТО ОТ БЛИЗКИЯ МОЛ?
отговор Сигнализирай
249
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
нема патент.
отговор Сигнализирай
Новини