Мистериозни планети, апокалипсис... Краят на света – конспирация!

Краят на света няма да настъпи, нямало опасност
9 авг 2017 09:00, Екип на Dnes.bg
43
Мистериозни планети, апокалипсис... Краят на света – конспирация!
Снимка: архив Reuters

Краят на света идва през октомври тази година? Не за всички обаче. Само онези, които твърде много са се възгордели и самозабравили ще бъдат унищожени, заяви в студиото на "България сутрин" нумерологът Ели Маринова и развенча конспиративната теория, която гласеше, че мистериозната планета Нибиру ще се сблъска със Земята.

"Съществуването на тази планета не е доказано. Приемам я по-скоро като духовно явление и не би трябвало да се случи абсолютно нищо", успокои нумерологът.

Ели Маринова допълни още, че светът всъщност е така устроен, че непрестанно се случват и добри, и лоши неща. Те могат да бъдат край за едни и ново начало за други.

"Апокалипсис може да настъпи във всеки един момент в различни части на планетата. Природните катаклизми, каквито са земетресенията и ураганите са именно такива. Няма обаче толкова голям ресурс, който да засегне Земята в по-мащабен план", категорична бе тя.

А във връзка с управленските процеси в България, нумерологът посочи още, че е много важно през есента народните представители да стигнат до консенсус, тъй като опасност от криза в правителството и в момента има, но ако то успее да се мобилизира ще бъде предотвратена.

"Октомври 2017 г. и февруари 2018 г. са най-важните месеци за България. Ако между коалиционните партньори се постигне консенсус, можем да сме сигурни, че ще имаме налице едно стабилно правителство", каза гостът на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко пъти идва краят на света е несе случи планетата хикс е само теория на някой учен защо се случват катаклизми на земята а и няма доказателства за мистериозната планета а и помня че по Дискавъри дадоха за планетата хикс е те казаха че и да съществува планетата хикс че ще мине покрай земята след 25000 милиона години едва ли е подранила е не вярвайте на глупостите които пишат по интернет няма да има край на света затова несе тревожете ☺
34
2
 
3
 
! Отговори
до асдасд преди 6 години
Всички предсказания в Библията, които са се изпълнили са доказателство за съществуването на Бог.Има и други пророчества и предсказания описани в Библията отнасящи се за бъдещето, които предстоят да се сбъднат!Не забравяй, че много авторитетни учени в различни области на науката са вярващи именно на знанията, които просто потвръждават факта, че Бог съществува - някои го наричат Вселенски, разум други - Бог!Вярата е въпрос на духовен избор - "Мнозина са звани, малцина са израни"
33
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До асдасдНе си прав. Путин съществува!
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако климатът стане опасен за живота на хората, хората ще се вдигнат и ще си отмъстят на политиците за тарикатлъка.
31
9
 
6
 
! Отговори
асдасд преди 6 години
До Анонимен 31; Ако господ бил рекъл....Ти в кой век живееш ? Спри да вярваш на приказки като библията и трябваше да разбереш още като си бил на 5 годишна възраст ,че разни анимационни герои като Дядо Коледа , Супермен,Батман и БОГ не съществуват.
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ай стига уе!!! Доколкото разбирам Нубиру хем я има, хем я няма, апокалипсис може да настъпи, но може и да настъпи "частично????" или пък да не настъпи и в същото време "природните катаклизми....са именно такива" т.е. са апокалипсис. Чи то значи всеки ден е апокалипсис уе....?? И изведнъж консенсус, монсенсус правителствена криза... Г-жа Ели ми спичели дуерието напрау
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой простосмъртен не е в състояние да предрича каквото и да било! Ако господ искаше щеше да ни направи така че да знаеме бъдещето си и кога ще умрем.Но не го е направил защото е знаел че човека не е съвършен и прави само глупости. Поради тази причина ни е захвърлил в най усамотеното кътче на вселената. Ако земята беше там където има други цивилизации щеше да бъде страшно. С тези управляващи олиго.френи досега земята щеше да бъде унищожена от извън земни цивилизации!
28
3
 
15
 
! Отговори
маркиз Дьо ла Панкур преди 6 години
Тия дни слънцето , верно , повечко пече , ама някои ги е напекло яко !
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Tам срещнах и няколко професори.Един ми обясняваше,че вътре в земното кълбо,имало още едно,много по-голямо от външното"Из "Швейк в лудницата " . Я.Хашек.
26
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм чел статията, а и няма нужда,защото знам. Шорош е виновен !!!Другари не се отчайвайте ! Другарят Путин,мисли за вас и ще ви спаси.Венсеремос !!!
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ви ли писна от едни и същи глупости?Толкова е изтъркано вече!
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днешните анти комунисти са анти фашистите комунисти преди 80 г
23
1
 
10
 
! Отговори
заключение преди 6 години
Луната е куха.Кухи са и главите на нашите политици съсипали хубавата ни някога държава.Мислят си,че ще илядат ама грешат, защото последната дума има Господа,който ще им въздаде според заслугите.
22
0
 
21
 
! Отговори
Ресурс? преди 6 години
"Няма обаче толкова голям ресурс, който да засегне Земята в по-мащабен план"НЕ виждам как един "ресурс" може да засегне земята, но колкото до това дали е възможен глобален апокалипсис - варианти бол. Един средно голям астероид (7-10 км в диаметър) да ни тупне или пък Йелоустоун да изригне и сме до там. Дори едно по-силно слънчево изригвене може да ни прати обратно в Средновековието.
21
4
 
11
 
! Отговори
До Стойчо Кервиза преди 6 години
Обикновено Луната хвърля сянка на Нибиру, която куб, а Земята е половината квадратна и другата половина като крив макарон. Твоето инфо е грешно.
20
7
 
11
 
! Отговори
Стойчо Керевиза преди 6 години
Планетата Х (Нибиру) се управлява от същества от Сириус. Масоните и илюминатите създадоха кемтрейлс, с които пречат на наблюденията и затова не може да се докаже съществуването й. Друго затруднение е това, че Земята е плоска, а Нибиру се приближава под Земята и така не можем да я видим. Онази вечер около 21 часа Луната беше засенчена за около час от Нибиру, но писаха, че е частично лунно затъмнение, за да се прикрие ИСТИНАТА!!!11!!
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нибиру може да удари българия и да направи дупка на ня-кой, ако мустака започне да говори с "дела и документи" ... мустака държи за топките цялата престъпна шайка и може да се жертва и да "изгори, за да свети"!
18
1
 
9
 
! Отговори
Някой преди 6 години
"Краят на света конспирация!" аз го чета "Краят на глупостите на днес.бг" Страшно заглавие с потресаваща статия!
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
през есента народните представители да стигнат до консенсус, тъй като опасност от криза в правителството и в момента има, но ако то успее да се мобилизира ще бъде предотвратена..съединението правело силата - кое съединение, на кого? коя "сила"? "заедност" , "кохезия" и "гарван гарвану око не вади" ...с други думи - дръжте се братя, чадър над лихварите, че офчия тайфун, че ни отнесе бараБар с пикселите...
16
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8Той тоз апокалипсис за който говориш започна още 1945-а.