Зодиите зад волана... Кой е най-добър?

Способността да караш кола е сред най-ценните умения в модерния свят
Обновена: 24 мар 2018 12:37 | 24 мар 2018 12:30,
9
Зодиите зад волана... Кой е най-добър?
Снимка: Pixeles

Способността да караш кола е сред най-ценните умения в модерния свят. Според статистика един средностатистически шофьор прекарва около час зад волана на ден. 

Колата е като буферна зона между нас и останалия свят. Понякога изглежда се показва най-лошото от човека, щом седне зад волана.
 
Вижте кои са най-добрите шофьори според зодиакалния знак. Те много рядко допускат инциденти и шофирането просто им е в кръвта:
 
Стрелец
 
Стрелците винаги преценяват кога и къде могат да си изпуснат нервите. Те умеят да разглеждат много точно ситуацията на пътя и са толерантни шофьори, макар че не карат бавно.
 
Когато седнат зад волана, Стрелците сякаш имат шесто чувство за намеренията на останалите шофьори, което им помага да запазят дистанция и да избегнат инциденти.
 
Същевременно огненият знак шофира с премерено нахалство, което е задължително, тъй като прекалената плахост на пътя също е опасна.
 
Дева
 
Девите също са много прецизни, когато седнат зад волана. Те имат пълен контрол над колата и умеят да анализират бързо ситуациите на пътя.
 
Земният знак не се надценява и никак не си пада по маневри, които изглеждат твърде рисковани, въпреки че не се плаши нито от голям трафик, нито от лоши атмосферни условия.
 
Освен всичко Девите се грижат за комфорта на своите пътници. Биха се съгласили да угодят с музика, температура в колата и скорост на движение, стига всички да са доволни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми то в Бг няма особено значение това.Ако си платил подкуп-дават книжка ако не платил подкуп нема книжка.Как си обяснявате фактът че хора които не могат да четат или пишат имат книжки?Имам някакво чувство че в България ще забранят безпилотните автомобили защото ще секне далаверата с купените книжки.
6
3
 
8
 
! Отговори
статистик преди 6 години
Периодично се публикуват подобни статии но зодиите са винаги различни. Практиката е доказала за една зодия за най добри шофьори, пилоти, морски капитани и не е сред показаните.
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идея за статия: топ три на зодиите пилещи най-тъ.пи статии!Топ три на зодиите най-бездарни журналисти.
4
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно професионалиста сие професионалист по добро от овен и дева няма другото е аматиор
3
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алоо , а къде е Скорпиона бе! От 23 години карам всекидневно и нямам катастрофа, освен няколкото пъти -3 със счупени стопове по светофарите
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-добър шофьор звучи като най-добър гомнояд или най-грозна жена. По-добре е дори да не признавате, че умеете да шофирате, и да се дисоциирате от тази най-долна и изпаднала социална група, доколкото ви е възможно.
1
3
 
9
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Аз! Зодия рак... карам внимателно ... спазвам ограниченията за скороста ... по магистралата си карам 120 .. 130.