Изберете си символ и вижте какво желае душата ви

Пред вас има 4 символа с невероятно силна енергия
12 яну 2020 23:00, Михаела Лазарова
4
Изберете си символ и вижте какво желае душата ви
Снимки: Pexels; pixabay

Емоциите са определящи за всичко, което ни се случва. Понякога ни водят напред, но има и случаи, в които пречат. Пред вас има 4 символа с невероятно силна енергия. Изберете си един от тях и вижте какво иска вашата душа.

Лъв

Лъвът символизира вътрешната сила. Ако сте избрали него, това показва вашето желание за превъзходство и господство. Вероятно често искате да контролирате събитията около вас. Лъвът показва, че има голяма вероятност да ви се наложи да оставите нещо, върху което сте работили дълго време.

Вложили сте много време и усилия. Някъде дълбоко в душата ви са настъпили промени и сте готови да тръгнете по друг път. Помислете доколко сегашният ви живот ви удовлетворява и какво се налага да промените.

Пясъчен часовник

Символ на неизбежността и цикличността на времето. Ако сте избрали него, това показва, че сте попаднали в капана на времето. Може би в миналото ви е имало събитие, което ви е спирало да вървите напред. Това зацикляне ви изтощава. Пуснете го! Само така ще може да продължите напред. Живейте в настоящето, бъдете уверени и знайте, че времето е ваш приятел.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


4
Още по темата: щастиесъвети за успех
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Михаела, какви са тези статии ... оле майко, стегни се