Зодиите, които ще имат късмет по време на Ретроградния Меркурий

Вижте кои са те
15 окт 2020 19:46, Ивета Иванова
3
Зодиите, които ще имат късмет по време на Ретроградния Меркурий
Снимка: Pexels

Меркурий е ретрограден в Скорпион и Везни от 14 октомври до 3 ноември. Периодът ще е напрегнат и пълен с изпитания за повечето зодии, но някои ще имат късмет, ще научат неща за себе си и ще натрупат опит. Тях също ги очакват промени и бурни емоции, но ще са за добро. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

Рак
 
Кои хобита са изоставили - върху това трябва да се замислят Раците. Хубаво е да се оставят на въображението, да взимат участие в много активности и отново да поканят романтиката в живота си. Сега отново ще се завърнат към себе си, ще наредят приоритетите си и ще станат по-креативни. Ще се отдадат на изкуство и удоволствия. Най-накрая ще спрат да се чувстват виновни, когато просто искат да се позабавляват и ще покажат творческата си страна.
 
Скорпион
 
Сигурно няма да повярват, но тяхната идентичност непрекъснато се развива. Скорпионите са големи инати и държат на принципите си, но дори без да са осъзнали, са се променили много в последните месеци и продължават да се променят. Нека приемат това спокойно и радостно, да не живеят в миналото и да не искат отново да са човека, който са били преди или който хората казват, че са. Само те самите знаят кои са и на какво са способни. През периода ще опознаят себе си и ще се сблъскат със свои страни на характера, които не са знаели, че имат. Нека се научат да ги обичат.

3
Още от Ако щете - вярвайте
5 стъпки за здрава и силна коса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ретрограден меркурии звучи тооолкова надуто. Питайте везрастните хора дали знаят какво означава ретрограден меркурий. Пълна гупост. Всичко е индивидуално. Мислете позитивно това е истината!
2
2
 
1
 
! Отговори
не сме зодии преди 1 седмица
не сме зодии
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поредната глупост.