Цветове за късмет в годината на Вола

Как да ползваме тяхната сила
20 ное 2020 23:00, Михаела Лазарова
13
Цветове за късмет в годината на Вола
Снимка: Istock

Според китайската култура, цветовете резонират с определени енергии, честоти, които имат различна сила през всяка година. 2021 ще бъде годината на Вола/ Бика. Кои цветове ще носят определена сила?

Червено за изобилие и богатство

За 2021 г. червеният цвят ще е на късмет, тъй като символизира увеличаване на доходите. Въпреки че червеният цвят носи положителни вибрации, важно е да не прекаляваме с него. Цветът е символ и на огъня, на Марс, а когато енергията на огъня е в повече, тя може да е разрушителна. Затова, ако не искате да претърпите финансови загуби, носете го и го декорирайте в дома си, но пестеливо.

В китайската култура червеното винаги е предпочитано за посрещане на новата година, при раждане на дете, за украса на храмове, ресторанти.

Жълто за повече сила

Това е цветът на Земята, който символизира стабилността и търпението. Жълтото се свързва с имперската власт, мандарините, с Жълтата река в Китай, позната още като Хуанхъ, която носи така необходимата животворна вода на полетата с ориз.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Мария преди 3 години
До АнонименИ за теб се сещам, колко си грамотен
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак почвате с тези китайски глупости.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че то сте изброили всички цветове.Писалият статията има ли идея какво пише всъщност?
6
0
 
5
 
! Отговори
Кравата Милка преди 3 години
2021 е годината на белия метален бик по китайския календар, а в тикволандия по тиквения календар, всяка година е година на кафявото софийско гoвeдo.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В древността винаги са се страхували от болести в годината на плъха и винаги вола е носил оздравяване на икономиките и възстановяване на хората. Тези сказания обаче казват, че пълно спасение от погрома се достига в годината на дракона.
4
2
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Промоциите са до вторник.Доста покупки се направиха.Много експедитивно работят търговските вериги.Магазините работят дисциплинирано, при спазване на дистанция.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
2020 година- година на металния Плъх. Пандемия от Коронавирус, предаден от прилеп( летяща мишка).Донесе просперитет на китайците.2021 година година на воля. Какво са ни приготвили- епидемия от Луда крава, с причинител, предаден на хората?Я им проверете лабораториите на тия китайци
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пазарувахте ли от Черния петък?
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То като видиш кои е афтора и се сешташ каква е статията и за кого става бапрос