Само за жени! Хороскопът ви за март

Очаква ни динамичен месец
24 фев 2021 09:49, Михаела Лазарова
3
Само за жени! Хороскопът ви за март
Снимка: Istock

Месец март ще бъде интересен и динамичен. Очакват ни промени, но това не бива да ни плаши. Звездите ни показват и добри възможности. Повече вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Дамите Овни трябва да бъдат много внимателни през този месец по отношение на навиците и по-специално хранителните. Не рискувайте с храни и напитки, не се пренатоварвайте, защото има вероятност здравето ви да излезе извън баланс. Възможно е някои емоционални промени да ви подтикнат към нездравословно хранене, не се поддавайте на негативното. Промени ще има и в работен план. Покажете гъвкавост към новите правила и при решаването на някои проблеми. Няма от какво да се притеснявате, защото промените ще донесат печалби за вас.

Жената Телец

През март ще се наложи да напуснете зоната си на комфорт и да се интегрирате в нова среда. Звездната карта показва, че запознанствата ще ви донесат не само радост, но и печалби. Събитията в личен план също ще са положителни. Обърнете внимание на вашето здраве, придържайки се към леко и здравословно хранене. Март ще ви зарадва с приятни мигове, възползвайте се от тях. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Зодии преди 3 години
Не сме зодии