Зодиите, които се държат много различно пред партньора си

Ето кои са те
26 фев 2021 21:44, Ивета Иванова
2
Зодиите, които се държат много различно пред партньора си
Снимка: Pixabay

 Има зодиакални знаци, които се държат много различно пред различните хора - приятели, половинка, семейство, роднини, колеги, съученици, просто познати. Всеки понякога показва друга своя страна пред определени хора, но при тези зодии разликата е доста голяма. Те се опитват да впечатлят партньора или просто само пред него се осмеляват да покажат истинската си същност. Вижте кои са, според "Pink Villa".

Близнаци
 
Те много често си менят настроението, стават различен човек за секунди и могат да се нагаждат спрямо ситуацията и хората около тях. Затова се казва, че Близнаците имат 2 лица. В един момент могат да са много социални и да говорят с всички непрекъснато, в друг - стават необщителни и се изолират. Обичат да се показват като спокойни, весели и да демонстрират, че не им пука от нищо и трудно могат да бъдат засегнати. Всъщност обаче, може дребни неща да ги изкарат от равновесие, да анализират много и да преувеличават. Приятелите им не познават тази тяхна страна, само половинката им може да я види, и то защото прекарва много време с тях и чак когато им е станала много близка. Приятелите не знаят, че Близнаците не са такива непукисти.
Дева
 
Девите са перфекционисти. Те обичат да бъдат практични, да мислят логично, гледат да са сериозни във всяка ситуация. Затова, често изглеждат по-студени, дистанцирани и прекалено фокусирани върху работата. Но само партньорът им знае, че всъщност те могат да са доста уязвими и чувствителни. Понякога изпадат в кризи пред половинката, избухват, емоционални са. Не искат никой друг да вижда тази тяхна страна и не я показват. Когато са влюбени, Девите стават и много романтични, което също изглежда странно за околните. Те правят жестове и изненади за половинката, размекват се, и това е шок за приятелите им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие биете ли тъпана на всичко за всички много ясно че човек със некои по весел със друг не не можем да накараме целия свят да се усмихва или да плаче със толкова хора съм работил и 90 процента от тях са поставили по абсолютно старите признаци пред теб едно държани с за тебе друго това черта на човеците претижават я много хора а личните приятели също използват тази чертта аа дали да покажем на целия свят как се държим със половинката си Такали хайде вие дето пишете как се държите със съпруги
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.