Новолунието в Овен носи голям късмет на 4 зодии

Вижте кои са те
21 мар 2023 16:35, Ивета Иванова
12
Новолунието в Овен носи голям късмет на 4 зодии
Снимка: iStock/Gencebay Gur

 На 21-и март настъпва новолуние в Овен. Изпълваме се с надежди за бъдещето и усещаме, че периодът е зареден с много нови възможности. Сега е времето да постигнем успех и да изпълним целите си. Време е за ново начало. Ето на кои зодии събитието ще се отрази най-добре, според "Style Caster".

Овен
 
Нека си признаят - обичат да бъдат забелязвани и да им се отдава внимание. Ценят, когато се чувстват разбрани и когато виждат, че някой оценява самите тях. И именно това се случва по време на новолунието. Всеки мисли за тях, поставя ги на първо място. Самите те се поглеждат в огледалото и виждат нещо съвсем ново в себе си на този ден. Трябва да направят нещо, което символизира тази промяна и новата им идентичност. Не са същият човек, който бяха и това е добре - поемат рискове, казват каквото мислят, защитават принципите си и вярванията си, отворени са към света около себе си. Стават по-могъщи и по-интересни личности. В началото може да се чувстват пренатоварени, но после усещат късмета и значимостта на това събитие.

Рак
 
При тях на фокус ще е домът. Мястото, на което се чувстват най-уязвими. Домашните въпрси и личните проблеми ще изискват вниманието им. Всичко се случва зад кулисите, без любопитните погледи, на безопасно място. Ако чувстват, че нямат такова място, на което се чувстват защитени, в безопасност и уютно, може би трябва да помислят къде влагат усилията си. Сега ще са вдъхновени да изчистят жилището, да направят филмова вечер със семейството или да се преместят в нов дом, където ще се чувстват по-добре. Нека слушат сърцето си. За да искат да изследват света и да се чувстват комфортно, трябва първо да намерят красив и спокоен дом, където да могат да бъдат организирани.

12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
9
 
! Отговори
преди 2 месеца
Ебагго,3 кебапчета 6 лева!???!!В парламента мошениците ги плащат на 30-40 стотинки,даже и за вкъщи си взимат,да не се набутат случайно
1
2
 
5
 
! Отговори
В. преди 2 месеца
Грешки стават.