4 зодии, които не понасят лъжците

Ето кои са те
29 мар 2023 17:45, Ивета Иванова
11
4 зодии, които не понасят лъжците
Снимка: iStock/SIphotography

Тези зодии просто са алергични към лъжите. Не могат да понасят някои да ги мами, да се преструва, да преувеличава и т.н. Ненавиждат това и веднага премахват от живота си хората, които лъжат. Самите те не си служат с такива похвати. Вижте кои са те, според "Times of India".

Овен

 
Овните ценят честността и автентичността най-много от всичко. Могат много бързо да забележат, когато някой ги лъже. Те са смели, искрени хора и говорят направо - без заобикалки. Очакват същото и от другите. Ако открият, че някой ги лъже, те губят доверие в този човек и го премахват завинаги от живота си.

Телец
 
Тези зодии са отговорни и може да се разчита на тях, може да им се вярва. Затова очакват същото от близките и приятелите си. Ценят много честността и почтеността. Много са наранени, ако някой ги лъже и мами. Едва ли ще простят, това е голям грях за тях. Не понасят предателството и винаги ще таят злоба към този човек.
 

11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Що, Скорпионите да не са цвете ?Лъжат, ходят като разпрани, контролират...шашава работа!
8
0
 
1
 
! Отговори
Тони преди 1 месец
Дева? Хаха. Най-големият лъжец сред мъжете.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Но наистина и зодия овен и телец да не са ти в къщата, много са властни и те и са големи инати. Като везните.
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Но и мъжете от зодия везни са властни, съпруга на една наша позната е везни и го каза тя това за него още преди години, че е властен и избухлив.
5
2
 
7
 
! Отговори
пълни измишльотини преди 1 месец
Това са зодиите дето лъжат най-много и изкючително безсрамно при това
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако искаш да не си разваляш отношенията с накой, не му пречи да те лъже. Стара истина. Нищо няма да спечелиш, ако почнеш да правиш панаири, че са те излъгали. Напротив, ако знаеш и си мълчиш печелиш предимство, защото насрещната страна не знае и мисли, че е излъгала успешно. Това обаче е за мъдри хора. Простите вдигат врява и скандали до небето.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи не понасят себе си. Познавам твърде неприятни лъжци от изброените зодии.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абсолютни глупости. Все едно останалите нямат нищо против да ги лъжат.
1
3
 
10
 
! Отговори
Гаро Думдаро преди 1 месец
Жените Телец лъжат като за Световно, не знам кой е правил тази класация! С две жени Телец имах връзка през последните години, освен че бяха обвързани и лъжеха мъжете си, въртяха по няколко любовника наведнъж! Наистина много страстни жени, ама да не са ви в къщата! Уж работеха до късно, курсове караха, на семинари и обучения бяха! А през това време се правеше само едно нещо нещо, сещате се!