Топ тенденции: 5 стилни прически за пролетта и лятото

Какво е модерно?
14 май 2023 20:24, Дарена Найденова
2
Топ тенденции: 5 стилни прически за пролетта и лятото
Снимка: Istockphoto

 Има причина фразата "съвети за летен блясък" да е популярна в социалните мрежи в момента и това е, защото сега е най-доброто време да помислите за промяна във визията. Пролетта и лятото са свързани с възприемането на подхода по-малкото е повече, особено когато става въпрос за красотата. Промяната в прическата е един от най-видните начини да промените визията си, като топлите месеци ни карат да помислим за по-къси прически, осигуряващи ни прохлада и свобода на лицето. 

 
За щастие, най-горещите тенденции за пролетно и лятно подстригване за тази година ще придадат на кичурите ви целия обем, слоеве и бретон, за които мечтаете, независимо дали се припичате на плажа, излежавате край басейна, или зачерквате дестинация от списъка си с държави. Макар времето навън все още да е леко променливо, не трябва да се колебаете за промяна в прическата.

5 стила в подстригването за пролетта и лятото

1. Прическата C

Произлизащо от извито подстригване, прическата с формата на "С" несъмнено е една от най-горещите тенденции тази година. Нейната цел е да направи косата да изглежда по-плътна, като основният акцент е върху рамкиращите лицето кичури. Те обаче не са в традиционната си права форма, а включват леко извити краища, които достигат до брадичката. 
 
В допълнение към подчертаването на предната част на лицето, подстрижката във формата на "С" спомага и за удължаване на кичурите в цялата коса, създавайки движение и разнообразие. По принцип този стил е по-новата и по-балансирана версия на така наречената прическа "Рейчъл", кръстена на косата на Дженифър Анистън от 90-те години. Това, което най-много харесваме в подстригването е, че придава пълнота и е изключително лесно за оформяне.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: тенденциипрически
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари