Том Круз и Кейти Холмс обличат най-стилно отрочето си

Сури Круз оглави класация за деца на знаменитости
Обновена: 18 яну 2012 17:23 | 18 яну 2012 16:48, Петя Славова
17
Том Круз и Кейти Холмс обличат най-стилно отрочето си
Снимка: Reuters

Сури Круз оглави класация за най-добре облечени деца на знаменитости, съобщи Контактмюзик.

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс изпревари Харпър Севън и Бруклин Бекъм и стилната дъщеря на Мадона Лурдес Леон.

Говорителка на изготвилия класацията сайт My1stYears.com обяснява избора на победител така: "Сури Круз има удивителен гардероб за 5-годишно дете и носи невероятни тоалети. За толкова крехка възраст тя демонстрира изненадващ вкус".

Що се отнася до децата, класирани на второ и трето място - Харпър Севън и Бруклин Бекъм, говорителката казва: "Харпър Севън е фотографирана с маркови дрешки още през първите седмици след раждането си и с майка дизайнер тя ще има още какво да покаже през идните години. Тримата й братя имат строго индивидуални вкусове. Бекъм са истинско модно семейство".

Четвъртото място успя да си извоюва дъщерята на кралицата на попа Мадона - Лурдес Леон, която вече налага модни тенденции и също е следена с интерес от експертите.

В класацията влизат и отрочетата на Гуен Стефани и Джоли и Пит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
15
 
! Отговори
Месия болен за краси преди 12 години
Подобна класация просто ни забива... Срам, срам, срам! Мама Кейти да види *** обущенца и да се скрие завинаги! Мода- гнусна индустрия, владяна от гнусни ***, даващи извратеността си по отношение жените в полза на отиващия си свят! Обути сме с чинчили, убити с ток, на които кожата на главата е обелена и стой като качулка...Мили ми сара джесика паркър и маноло бланик, и всички сурита... До последната среща с моя БОГ!
15
0
 
6
 
! Отговори
OF FFFF.... преди 12 години
USA чалга бледа, нащата е по истерична.
14
1
 
5
 
! Отговори
куку преди 12 години
глупости на квадрат!
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
спомнете си филма "Мис слънчице". Или го гледайте.
12
3
 
23
 
! Отговори
мама:) преди 12 години
мисля, че всяко дете обича и има предпочитание към облеклото си и това е прекрасно, то се изгражда като личност. синът е почти на две и вече си казва кои обувки харесва повече. когато мога му ги слагам, защото е важно да уважаваш мнението на детето си, когато не е подходящо, му обяснявам, че не може, тъй като навън е прекалено топло или студено или каквото и да е. важното е да се говори, да им се обяснява защо може или не може, не просто да ги кастрят. но за модни икони сред децата, звучи гадно
11
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И моята дъщеря е на 5,но няма никакви претенции какво ще й облека.А даже и да има,много бързо ще я скастря и ще й сложа това,което аз преценя.На 5 годинки децата са твърде малки,за да си придават фасоните,че искали това или онова.А за грим и токчета,дума и лаф да не става.
10
0
 
32
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Хора с много пари и в един момент се чудиш какво да ги правиш...
9
2
 
24
 
! Отговори
болен мозък преди 12 години
Като гледам как е взела "нослето" на татко си, до няколко години преспокойно може да стане и детето на знаменитости с най-много пластични операции.
8
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От толкова интересни новини и статии в западните медии това ли намерихте да посочите? Какво му е стилното на горкото Крузово дете? Обувките на токчета, които ще деформират стъпалата му, или кичоватите дрешки, които уж то самото си избирало? И край него квакат от възторг слабоумните му майка и татко? Светът е голям и *** надничат отвсякъде! Но защо у нас трябва да се насаждат подобни *** тенденции?
7
0
 
2
 
! Отговори
ДО 5 преди 12 години
ИЗВИНЯВАЙНе е за теб. ;)
6
1
 
37
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
АМериканците не са добре вобще.Таз малката е слабо казано. Има едни откачени майки където слагат на децата си ботокс.КОнкурс за млади модели. Просто ще бъдете потресени в каква американска мания е превърнато това.Децата почти нямат детство за да могат да се подготвят за бъдат перфектни на тези конкурси , а изкривените им майки доизкривяват максимално кокурса.4годишно момиченце облечено с минижуп с ботокс в устните и веждите.АВЕ УЖАСНО.
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преместих го!
4
3
 
53
 
! Отговори
да бе преди 12 години
5 годишно дете на токчета и гримирано - много стилно!
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да, ужасно е това, дете като всички, преработват я от малка
2
0
 
54
 
! Отговори
голям смях преди 12 години
Самият факт, че има такава класация - за добре облечени деца на "знаменитости", вече е гавра. Напоследък се наблюдава лош вкус навсякъде, модата е изчерпала възможностите и фантазиите си, а самите знаменитости много на кухо дрънчат./а че хората с много пари се доверяват на известни дизайнери е ясно на всички/
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ligla