Нова партия в Гърция ще защитава правата на животните

Не гласувайте за нас, ако сте ловци
19 мар 2023 13:41, Елка Василева
20
Нова партия в Гърция ще защитава правата на животните
Снимка: архив, БГНЕС

Нова партия на защитници на животните се появи в Гърция. Обещават забрана за убийства на  животни. Влизат в коалиция със Зелените, предаде кореспондентът на БНР.

"Не гласувайте за нас, ако сте ловци" е изписано на предизборните плакати на новата партия, която ще участва в парламентарните избори в коалиция с екoктивистите от Партията на зелените.

В обръщение към избирателите се насърчават ловците да гласуват за всички останали партии, но не и за тази, която защитава животните.

"Ние ще забраним лова на всякакъв вид животни", обещават от партията, ако успеят да станат част от парламента. Посочват, че животът на животните е по-ценен от гласа на избирателите. Любителите на животните нямат политическа платформа. Опитват се да привлекат избиратели с яростна съпротива срещу лова.

Първите предизборни плакати се появиха с внушителни размери по автобусните спирки в Атина.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако там забранят лова гръцките ловци ще си полдзват еврогражданството и ще се прехвърлят в България. Дивеча не може да понесе ловци от две държави, ало гръцки екоталибани.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТАКИВА ПСЕВДОПАРТИИ БЕЗ РЕАЛНА ПОЛИТИЧЕСКА ИДЕОЛОГИЯ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА РАЗМИВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ТА ДЕСНОТО УПРАВЛЯВАЩО ПО ФАМИЛНО НАСЛЕДСТВО МИЦОТАКИСТЧЕ ПАК ДА ГЕПИ ГЪРЦИЯ И ДА ЛАПКА И ПАПКА.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДНЕС НА КОРИЦАТА НА СПИСАНИЕ - СНИМАНА ЖЕНА, РЕАЛИЗИРАХ СЕБЕ СИ РЕШИХ ДА НЯМАМ ДЕЦА И СЕ ПОЧУВСТВАХ ПРЕКРАСНО...ПАРТИЯ НА ЖИВОТНИТЕ АМИ ЖИВОТНИТЕ ДА НАПРАВЯТ ПАРТИЯ НА ХОРАТА ЩОМ ХОРАТА СТАНАХМЕ ТАКИВА ЖИВОТНИ.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Родни пишман еколози скоро докараха с кола немска овчарка, пуснаха я в едно село до пасящо стадо овци и кози и тя емна яренцата и агънцата. ПРИМЕРИТЕ ОТ ФАНАТИЧНАТА ЕКОНЕКОМПЕТЕНТОСТ СА БЕЗКРАЙНИ И СА УНИЖЕНИЕ ЗА ЧОВЕШКИЯ РАЗСЪДЪК.
10
0
 
1
 
! Отговори
ЕЛАДАНЕКОМПЕТЕНТНОСТ преди 1 година
Дааа, като забранят лова бракониерите ще избият всичкия дивеч като няма кой да го въди и пази. НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ПРОСС ЕКОЛОГ. Наши такива ги дадоха по нешънъл джиографик как въдят кучета подивяват ги и те по Витоша разкъсват и ядат сърни, те ги намират по радиояките и ЕТО ПРИМЕР ЗА НЕАДЕКВАТНА ЕКОЛОГИЯ.
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До тТт - Няма да правя категорични заключения за България, но в пъти е по-добра компанията на животно от тази на изкукали и изпростяли двукраки. Успокоява и действа благотворно, за разилка от тази на посочените. Като се добави и атмосферата, в която живвеем, не е за чудене.
8
1
 
4
 
! Отговори
тТт преди 1 година
Абе, не е смешно..., забелязал съм, че тук, в Щатите, все повече хора предпочитат "компанията" на домашните си питомци. А, в Бг как е?
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а насекоми ще ядат ли?
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
рибата ще спада ли към животните при тия клоуни?
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е тва щот проблемите на хората свършиха.
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Урсула - ако можеш да правиш луканката без да убиеш прасето, добре ще си. Щото и при нас ще направят такива "закони" в момента това е тласъкът по цялата планета, поне в елементарно манвипулирания западен свят. Като заколиш прасето, да го лежиш като човек. Добре е, а
3
2
 
16
 
! Отговори
Проблема е сериозен преди 1 година
А в България още няма Партия която да защитава правата на Човека!
2
4
 
5
 
! Отговори
орт преди 1 година
До Урсула Тези и смядовската ще я забранят,така се почва.
1
2
 
15
 
! Отговори
ОПА, ТРОЯНСКИ КОН преди 1 година
"забрана за убийства на животни" - и шумно барабанят за "ловците", а да не стане така, че не може да си заколиш прасето или кокошката от двора? Понеже сега атаката срещу животновъдството е мощна и повсеместна! Май нещо и с тази парлтия се пече в тая посока! ТРЯБВА ДА ГИ ЯДЕМ БРЪМБАРИТЕ РЕШЕНО Е! По всякакъв начин се тласка натам!