»ран се закани - ще отговори на вс€ко действие срещу интересите му

ƒен по-рано »зраел предупреди, че ще отговори на атаката на “ехеран
ќбновена: 16 апр 2024 12:14 | 16 апр 2024 12:14, ≈лка ¬асилева
23
»ран се закани - ще отговори на вс€ко действие срещу интересите му
—нимка: архив, Ѕ√Ќ≈—

»ран ще отговори на вс€ко действие срещу интересите му, за€ви днес президентът ≈брахим –аиси, цитиран от иранската новинарска агенци€ »—Ќј, ден след като »зраел предупреди, че ще отговори на атаката на “ехеран, извършена през уикенда, предаде –ойтерс.

ќще по темата
" атегорично за€в€ваме, че и най-малкото действие срещу интересите на »ран със сигурност ще бъде посрещнато с тежък, широкообхватен и болезнен отговор срещу всеки извършител", за€ви –аиси пред емира на  атар шейх “амим бин ’амад ал “ани.

Ќачалникът на √енерални€ щаб на израелската арми€ ’ерци ’алеви за€ви вчера, че иранската атака срещу »зраел, ко€то бе отмъщение за бомбардировката на иранското консулство в ƒамаск на 1 април, изисква отговор.

¬чера заместник-министърът на външните работи на »ран јли Ѕагери  ани за€ви по държавната телевизи€, че контранастъплението на “ехеран след евентуално израелско отмъщение ще бъде "въпрос на секунди, тъй като »ран н€ма да чака 12 дни, за да отговори".

»ран нанесе удари по »зраел вечерта на 13 април в отговор на атаката срещу иранското консулство в ƒамаск, извършена 12 дни по-рано.
(Ѕ“ј)
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


23
ќще по темата: атака»ран»зраелзакани
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
21
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—лисан съм как мъничък и изстрадал народ като нас може толкова да мрази друг мъничък и изстрадал народ като евреите! » да не виждате гол€мата опасност от панисл€мизма! ћразите успешните израелци, които макар и дребни усп€ват да прав€т чудеса, да покажат, че са арми€ на превъзходно ниво, за което един мъничък народец като наши€ може само да си мечтае сега, а н€кога сме били като т€х-богоизбрани и мощни. —вели сте глава пред исл€ма и комунизма пак и мислите, че отивате на добре ли!? ўе видим!
20
3
 
5
 
! ќтговори
јноним преди 1 месец
»ран н€ма ресурс да води битка от разсто€ние със израел и сащ,н€мат шанс .99 % от ракетите б€ха прихванати.ј и »ран се бои да воюва със —јў »зраел
19
3
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
 ойто се е за€л с евреите му са се случили най-кошмарните случки.“ит ¬еспасиан смаза ёде€ и еврейското недоволство и ги разсели по света.—лед тази дата –им започна сво€ залез и изчезна от картата погребвайки супер култура,наука,правила на живот.≈вропа влезе в средновековен мрак,’итлер се опита да унищожи физически евреите и от хил€долетни€ –айх остана спомен.»ран който е смазан от „ингис хан и едва е възстановил популаци€та благодарение на арабите оше веднъж ли иска да изчезне от каратата
18
5
 
4
 
! ќтговори
»зсралната преди 1 месец
≈врейска държава ще остане в истори€та,ко€то е на чужда територи€,както околийската,грчката и макере—“јЌската.
17
1
 
2
 
! ќтговори
»ран е с 90% преди 1 месец
ѕревъзхожда Ќј“ќ и ќ“јЌ.
16
6
 
3
 
! ќтговори
јЌќЌ»ћ≈Ќ преди 1 месец
Ѕраво на »ран
15
4
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ѕраво на »ран, само така
14
4
 
10
 
! ќтговори
«озо преди 1 месец
ќще един кандидат да му пощ€т брадата като на —аддам :))))))))))))))))))
13
9
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јллах да прости »ран....
12
3
 
8
 
! ќтговори
јлекс преди 1 месец
¬реме е тази драма да се приключи.»зраел си постигна целите като ликвидира набел€заните генерали и офицери в ƒамаск.»ран се отчете с богата цирково-развлекателна програма с дронове и ракети като отговор.
11
7
 
2
 
! ќтговори
аха преди 1 месец
Ќ€какъв завод за снар€ди пламнал в —јў. —ега кой ще снабд€ва «ел€ и Ѕиби с фишеци? »ли ще компенсират с жива сила - празноглави евроатлантици, като јнонимеЌ?
10
11
 
13
 
! ќтговори
јнонимеЌ преди 1 месец
”—≈ўј“≈ Ћ»  ќЋ ќ “»’» —ј ѕ”“»Ќ»—“»“≈ ќ“ Ќя ќЋ ќ ƒЌ»!!! »–јЌ ≈ ќ—Ќќ¬≈Ќ ƒќ—“ј¬„»  Ќј –ј ≈“» » ƒ–ќЌќ¬≈ «ј “≈–ќ–”— ј“ј ‘≈ƒ≈–ј÷»я » «ј–јƒ» »—–ј≈Ћ ЌјѕЏЋЌќ —ѕ–я’ј ƒј ƒќ—“јЌя“ Ќј “≈–ќ–”— ј“ј ‘≈ƒ≈–ј÷»я!
9
11
 
15
 
! ќтговори
ъ преди 1 месец
»ран твърде дълго търп€ха простотиите на Ќатан€ху.  риминалът, за да отърве пандиза, започна да трепе наред из околните държави, спретна си война в √аза, а накра€ избомби и посолството в ƒамаск.  акво очакват евреите след това, н€кой да ги храни с мед ли? Ќакра€ крадливи€т Ѕиби ще завлече ц€лата държава в ада. Ќо те евреите са така от 2000 години, даже богът им ги мрази.
8
7
 
14
 
! ќтговори
Ѕолезнено откровен преди 1 месец
≈вреите първо да си довършат геноцида в √аза преди да почват война с »ран, че може много да им дойде. »дат избори при √олеми€ Ѕрат и дементирали€ едва ли ще е много ентусиазиран да вкарва импери€та в още една война. ћакар, че като се замисл€, той едва ли знае какво се случва около него така, че що пък не.
7
12
 
10
 
! ќтговори
ƒиоген преди 1 месец
»ран ще €де дебели€?  освеното му участие в —¬ќ и ударите срещу »зраел му донесоха славата единствената държава в света, ко€то в момента участва в 2 войни! ”крайна е далеч, но евреите са единствени€ ц€р в Ѕлизки€ изток за войнствени€ исл€мски фундаментализъм? ј лечението ще започне и то радикално!
6
18
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—лава на »зраел! —лава на ”крайна!!! ѕодкрепа до пълната победа над враговете!!!
5
12
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—амозабравили се животни.ѕримитивизъм и жестокост,това е светът на балканите.
4
14
 
5
 
! ќтговори
‘ют преди 1 месец
—иамски€ близнак на ѕутк#ин
3
12
 
11
 
! ќтговори
фффф преди 1 месец
*** просто си търс€т бел€та.—амозабравили се животни.ѕримитивизъм и жестокост,това е светът на исл€ма.
2
4
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќе десетки и стотици, а хил€ди поколени€ евреи ще живе€т винаги под напрежение в не€ територи€.