Как фермерите да станат по-конкурентоспособни – във фокуса на новия дебат на Клуб Investor.bg

Участниците във форума ще споделят конкретни идеи и опит
Обновена: 22 фев 2017 15:24 | 22 фев 2017 14:35,
1
Как фермерите да станат по-конкурентоспособни – във фокуса на новия дебат на Клуб Investor.bg
Снимка: Investor.bg

Предизвикателствата пред агро сектора през 2017 година  ще обсъдят земеделци и експерти в новия Клуб Investor.bg Агробизнес на 14 март в бизнес център Capital Fort.

Участниците във форума ще споделят конкретни идеи и опит за това как фермерите да станат по-конкурентоспособни, каква е ролята на иновациите и технологиите в този процес, какви са рисковете пред българските земеделци днес в контекста на глобалната търговия и как влияят схемите за финансиране върху развитието на целия сектор.
 
Други важни теми на дискусията са директните продажби, Наредба 26 за преработката на продукти във фермата, проблемите и предимствата за регистрираните по наредбата фермери, развитието на малкия и средния бизнес в земеделието.
 
Сред участниците в дискусиите са Илиан Георгиев, Изпълнителен директор и член на Управителния съвет на БАКБ, Светлана Боянова, Председател на Института за агростратегии и иновации, Тенчо Христов, Ръководител консултантска служба във ФБЗ "Биоселена", Николай Вълканов, Управител на InteliAgro. В панелите ще се включат и представители на Министерството на земеделието и храните, както и специалисти с пряк опит и наблюдения във фермите, които са се заели да предлагат директно произведената продукция на потребителите.
Модератор на дискусията ще бъде водещият на „Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria Иван Нончев.
 
Клуб Investor.bg Агробизнес се провежда с подкрепата на Българо-американска кредитна банка (БАКБ) – генерален партньор, PIONEER и Индустриален Холдинг България.
Още подробности за събитието можете да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Могат да станат само ако неучаства партия , държава. И ИЗЛЕЗАТ КАТО ЧАСТНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ , ФЕРМЕРИ И СЕ ПОЛУЧАВАТ ЕВРОПАРИТЕ НА ТЯХНО ИМЕ. Без протекцията на държавата и партиите. От ясно по ясно.ТАКА Е В ЦЯЛА ЕВРОПА ОТ КАЛОТИНА НА ЗАПАД, ТА ЧАК И ЗАД ЛАМАНША.

Спонсорирани публикации