Imoti.net провежда серия от работни срещи с представители на имотния бизнес в 7 града

„Домът утре“ е темата на първата бизнес закуска, която ще се проведе на 21 юни във Варна
17 юни 2021 15:15, Ния Христова
3
Imoti.net провежда серия от работни срещи с представители на имотния бизнес в 7 града
За поредна година водещият сайт за недвижими имоти Imoti.net ще проведе серия от бизнес закуски в седем големи града в страната и ще събере на едно място утвърдени имена от сектора – брокери, инвеститори, строители, архитекти и специалисти от браншови организации и институции. Те ще представят последните тенденции в бизнеса с недвижими имоти, които се наблюдават както на регионално, така и на национално ниво. 
 
„Домът утре“ е темата на трите бизнес закуски – във Варна, Русе и Велико Търново, които ще се проведат в рамките на месец юни. 
 
Първата работна среща ще събере представители на имотния сектор в хотел „Графит“ в морската столица на страна, на 21 юни, от 10 часа. По време на срещата експертите ще направят анализ на пазара на недвижими имоти за изминалите пет месеца от годината. Представителите от сектора ще споделят и наблюденията си върху оформящите се тенденции и възникващите проблеми при новото строителство в региона, психологичните аспекти на строителството и архитектурата  и възможностите за финансиране на имоти.
 
Пълната програма с датите и основните дискусионни теми ще откриете ТУК
 
Бизнес закуските се осъществяват в унисон с цялостната мисия на водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното  и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те са част от програмата на „Годишните награди на Imoti.net“, които през 2021г. се провеждат за шеста поредна година и ще отличат най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2020 година. Това е единственият национален форум, който присъжда престижните награди за постиженията и коректността на компаниите и експертите в недвижимите имоти. Официалната церемония за награждаване на победителите от конкурса ще се проведе на 8 юли, в Sofia Event Center, София.
 
Генерален партньор на бизнес закуските е Пощенска Банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи. 
 
 

3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бизнес вечеря с Мата Хари кога? За един приятел питам
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
поредната платена пропаганда на брокерите
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди седмица купих апартамент в центъра на Бяла, точно на главната улица и на 6 минути от плажа. Мен никой не ме е викал.