Ресторантьорите се оплакват от двоен стандарт заради мерките

Настояват за равнопоставеност в икономиката
8
Ресторантьорите се оплакват от двоен стандарт заради мерките
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Изпълнителният директор на Националния борд по туризъм Полина Карастоянова смята, че е нужно да има равнопоставеност всекторите в българската икономика по отношение на мерките.

Още по темата

„За да работи туристическият сектор на пълен капацитет, както и всички останали, предлагаме ползвателите и клиентите, използвайки услуги на публични места, да могат да използват целия спектър от налични удостоверение за здравен статус - PCR тест, бърз антигенен тест и тест за антитела”, коментира тя пред Нова телевизия.

„Целият инструментариум от рестрикции е нанесен само върху туристическия сектор. В същото време всички, които предоставят услуги на клиенти – хранителни магазини, строителни материали, банки, телекоми, работят нормално. Искаме тази неравнопоставеност да бъде отменена. Това е двоен стандарт”, посочи Поли Карастоянова.

„Не е правилно, не е коректно и е дискриминационно само туристическият сектор да бъде в полето на рестрикциите”, категорична бе тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"без ресторанти може да се мине"... Може, за вас. Когато си израснал на село сигурно може. На мен си ми трябват.
6
8
 
5
 
! Отговори
Станислав Рангелов преди 2 години
До Анонимен Нелепо е вашето виждане! Няма връзка без кое може и без кое не. Въпросът е принципен, отделно че за мен никакви мерки не трябва да има.
5
4
 
1
 
! Отговори
до 2 преди 2 години
То всезнайко/е, като си на гости, позволяваш ли си неща като когато си вкъщи?
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТуризЪмА е една ***, другари хоремагчии. Щом не ви харесва, има много вакантни места в селскостопанския сектор.
3
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм фен на туристеическия сектор, но в случая са прави. Щом за едните може, то и за другите трябва да може, освен ако нямат сериозни доказателства че хората не се заразяват в банките и хипермаркетите, а на кафе се заразяват като невидели...
2
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бъгларина, по принцип в България не обича да спазва нищо, защото все е най-най.... Обаче, дали си позволяват това поведение в Германия, Испания, Франция и т.н? Не нали?
1
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да сравнявате един ресторант с хран.магазин е нелепо , без ресторанти може да се мине но със затворени хранит.магазини няма как да мине , гладните ще ви изядат .

Спонсорирани публикации