$100 бона за BMW с български дизайн

Автомобилът има изминати 105 000 км и пълна сервизна история
11 мар 2016 14:14,
10
$100 бона за BMW с български дизайн
Снимка: Vilner

Върхово BMW с български дизайн. Да, такъв автомобил съществува и дори може да бъде ваш срещу сумата от 104 500 долара. Името му е Stormtrooper, като представлява една от най-мащабните доработки на българското студио Vilner.

Stormtrooper бе представен преди около 2 години. Автомобилът е базиран на старото поколение BMW M6 във версия кабриолет. Vilner създаде подобна версия и на купето М6, като нейното име е Bullshark.

Създаденият в България Stormtrooper е изработен в серия от само няколко екземпляра, като въпросният е поръчан от австрийски клиент на ателието. Продажбата обаче се извършва от Vilner, като търсената сума е 104 500 долара.

Автомобилът има изминати 105 000 км и пълна сервизна история, сочи информацията. Състоянието му е безупречно.

Дизайнът на Stormtrooper е вдъхновен от имперските бойци от армията на Дарт Вейдър. Автомобилът демонстрира щателно променен външен вид, както и уникален интериор, решен в комбинация от алкантара и кожа.

Що се отнася до задвижването, то е стандартното за BMW М6 (E64) - V10 двигател с 507 к.с., който задвижва задните колела. 

Още снимки на колата вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Стара чанта ... ама лачена!
7
1
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
100 бона за кола на 100 хиляди километра, като стане на 200 хиляди километера ще струва ли 200 бона? Отговора е доримо може и повече от 200 бона да струва, НО турски лири!
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много лошо гледа т'ва. Твърде много агресия! Ако всеки кара усмихнатия бръмбар ( beetle ) няма да има нерваци, няма да има катастрофи, всички ще живеем в мир и хармония и т.н.
5
0
 
27
 
! Отговори
stiling преди 8 години
Не аз съм чувал друго от един продавач на Горубляне.Колата е била на монах в манастир в Германия. Карал я само събота да отиде да си напазарува продукти до града и да се върне. Затова е на толкова малко километри.ХАХАХАХАХА
4
0
 
24
 
! Отговори
Шрек преди 8 години
Газовата Ловато ли е? На мястото на резервната гума ли е? Може ли снимки отвътре, и VIN-а?При мой майстор може ли да идем да го видим, и бартер за Опел Аскона приемат ли (с доплащане евентуално)?
3
0
 
35
 
! Отговори
Joe преди 8 години
Реални са , карана е от швейцарска пенсионерка, 29 набор :D
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
колко чувала картофи събира в багажника? не за мене - за един преател питам.
1
0
 
15
 
! Отговори
за един приятел преди 8 години
километрите реални ли са