13

в. Жълт Шок

преди 1 година

Мая Манолова - метресата на Жоро Илиев!

12

Анонимен

преди 1 година

Работя здраво, плащам си данъците, и бензина в джипа си го плащам сам. Мая пак иска да нахъсва пролетариата. Да, аз съм богат престъпник, и престъплението ми е че съм се образовал и от повече от 30 години се занимавам с програмиране. Признах си!

11

пуйката

преди 1 година

След протести довели до смяна на управлението водачите им за кратко са на върха на вълната преди да минат под нея.Радостното е,че сме в 21,а не в края на 18 век,в който водачите на френската революция гилотинирали 100 хиляди души бяха от следващите няколко хиляди обявени за предатели на революцията,гилотинирани и те с изобретението на Гилотен,което въведоха като "бързо и безболезнено изпълнение на смъртно наказание".

10

Да де,знаем

преди 1 година

Като си разнасяше кафето и новите костюмчета по жълтите павета,не мислеше така. Сега драпа пак да се наслади в служебния Мерцедес. Жалка картинка.

9

факт

преди 1 година

мая общата знае да говори за три неща , Борисов , парно и бензин :) работа за две стотинки не е свършила .

8

Шебек

преди 1 година

Възраждане като разкриха как Сорос им дърпа конците и затова потънаха предния път... Та и сега така...

7

Анонимен

преди 1 година

Ми не, ние които сме така наречената "средна класа", плащаме на ***, които цял живот ги е мързяло да хванат учебник. Работещите бедни са бедни с причина.

6

бай Ламби

преди 1 година

Абе бульо, ти след толкоз години в политиката и управлението на страната чак сега ли се сети за данък богатсво?Преди изборите ли ти дойде тая напредничава идея?Ти неразбра ли че вече си бита карта бе нашто момиче?Какво си се напънала кът *** на буца и ти?

5

Права

преди 1 година

е лелката.Ама как ще го направи?Аз формула нямам.

4

Щерю

преди 1 година

Маямата е свръх нахална и устата, но на практика - никому ненужна...

3

наблюдател

преди 1 година

Жали бедните докато влезне в парламента,после се качва на джипа.

2

Край

преди 1 година

Зая едно е права на България и трябва еднократен данък "Лукс" . С него да обложат жилищните имоти над 1млн лв. и колите над 100 хил. лв. 30% за горницата е добра ставка. Който не я плати да почва да доказва как е придобил колко данъци и осигуровки е платил.

1

Анонимен

преди 1 година

Едно си баба бае, едно си Мая знае.