Хванаха жена, опитала да сключи кредит с фалшива лична карта

Служители на сектор “Икономическа полиция” заловиха измамницата в момент на сключване на договор за кредит
21 май 2008 15:42,
4
Хванаха жена, опитала да сключи кредит с фалшива лична карта
Снимка: Булфото

Задържаха 34-годишна, опитала се да сключи договор за кредит с фалшива лична карта. Служители на сектор “Икономическа полиция” заловиха измамницата в момент на сключване на договор за кредит.

Служителите засекли М.Н. вчера около 15.00 часа в офис на небанкова финансова институция.

При извършената на място проверка е установено, че тя се е легитимирала с подправен документ за самоличност – личната й карта била на името и с единния граждански номер на друго лице.

Задържан е и съпругът й Р.Н. /36 г./. Оказало се, че той бил обявен за общодържавно издирване от ОДП - Перник и е с влязла в сила присъда.

Последвали обиски, при които са открити три подправени документа за самоличност, единият от които - свидетелство за управление на моторно превозно средство, както и четири банкови карти, издадени на името на други лица.

Събраните до момента материали са предадени на дознател за образуване на наказателно производство. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Михаил преди 15 години
Даааа, кредитите се "сключват" за срок от 1 до 3 години, и ако някоя от страните реши да прекрати кредита - трябва да отправи едномесечно писмено предизвестие.За първи път ли четеш новини в Днес.бг ? :))))))
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да !сключи! кредит ????
1
0
 
0
 
! Отговори
simo преди 15 години
Ja da vidim sega kolko ste se protoci razsledvaneto po slucaja i kolko vreme uslovna prisada ste poluci zenata ??? Porednoto dokazatelstvo ce vseki moze da pravi kakvoto si iska .......pri tova beznakazano a utre tova moze da e s tvojata licna karta ......