Откриха бус с 33-ма мигранти край Монтана

Вътре били мъже – афганистанци, пакистанци, непалци
19 яну 2017 11:30, Красимир Ангелов
44
Откриха бус с 33-ма мигранти край Монтана
Снимка: Булфото

Общо 33-ма нелегални мигранти бяха спипани в микробус в Монтана, съобщават от МВР.

По време на операция около 21:00 часа на 17 януари, на новоизградения околовръстен път на град Монтана е спрян товарен автомобил , управляван от 48-годишен мъж от Видин.

При извършената проверка е установено, че в товарния отсек на автомобила водачът превозва 33 лица от мъжки пол, граждани на Афганистан, Пакистан и Непал, на възраст между 14 г. и 30 г.

Те са съпроводени до РУ Монтана за извършване на проверка, при която е установено, че притежават регистрационна карта на чужденец.

Водачът е криминално проявен, задържан е в РУ Монтана за срок от 24 часа, тъй като не е представил никакви документи за самоличност. Съставени са му актове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Държавна Граница преди 7 години
Не полицайте са в схемата , а държавата е в схемата на чужди интереси защото тези дето са ги снимали те не са бежанци те са Нарушители на Държавната Граница на Република България . Кой и защо се позволява тези да влизат така в държавата и под чие влияние нищо не се прави -ами отговорът е един външни сили и страни то такава е и целта на Дъблинската Конвенция тук ще бъде гетото и ние ще сме сметището на ЕС . А пък Каналджийте си правят пачка от тези измети.
30
2
 
8
 
! Отговори
Anon преди 7 години
На тази снимка ако й добавил няколко калашника няма да се различава с нищо от снимките на бунтовниците в арабския свят дето направиха на *** всичките държави в района. И цялата тази пасмина се излива в Европата...
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УЖ ЩЯХА ДА ГИ ЕКСТРАДИРАТ, АМА НЕ. 10 КУРСА С ДЖЪМБО САМОЛЕТ И ГОТОВО.
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"В Непал и Пакистан няма война"Има, от 12 години. Откакто САЩ се намеси да ги "умиротворява", положението става като в Сирия. Там са активни талибаните, Ал Кайда и ИД. Но пак възниква въпросът: Къде са жените?
27
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Питане:- Имената на превозвача - "...48-годишен мъж от Видин..."?- Регистрационните номера на транспортното средство?- Коя е Адресната регистрация на "...Водачът е криминално проявен...,...тъй като не е представил никакви документи за самоличност..."?- КОЙ и КЪДЕ ги е пуснал да преминат "южната" ни граница?- ЗАЩО превозвача и неговото семейство са още граждани на РБ?- ЗАЩО прокуратурата и "спец-службите" мълчат по въпроса?- КОЙ ще плаща за съдържанието на азиатските граждани у нас???
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те вече веднъж са осъдени на 6 месеца условно, след нелегално преминаване на границата, щом имат регистрационна карта на чужденец Веднага да ги твкарат в затвора, докато им дойде ред да бъдат екстрадирани в Афганистан. Карзай е казал, че няма да държи на лични документи. Ще ги приема всички.До края на юни всеки дан по 50 трябва да се екстрадират всички афганци.Ще видим новото правителство и ТАЗИ прокуратура как ще се справи с тези брадати майки с деца.
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слаба организация на ЧЕТВОРКАТА на ГЕРБ-Бойко,Румянка,Цецко и Цецка!Вместо да ловят бежанците продължават да "палуват" за държавна сметка,качили са се и яко се "друсат" на главите на хората...Но--още седмица-до "Черен Петък"--27.1.2017! После ще минат на индивидуално или групово самозадоволяване-я в Гуантанамо,я в Сибир, я в гьола в Белене!Дотогава Тръмп ще е дал клетва,ще се е чул с Путин и Радев - нали е американски шпионин-ще е получил ценни указания от САЩ !
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алчността на белия човек, ще го затрие . Тези гнусни каналджии които взимат парите на мигрантите дават ли си сметка в какво превръщат континента . Ами утре може терористът който са вкарали да убие техни близки .
23
1
 
18
 
! Отговори
? преди 7 години
В Непал и Пакистан няма война, това са просто нелегални емигранти който трябва да бъдат депортирани и съдени за нелегално преминаване на държавната ни граница!
22
2
 
6
 
! Отговори
ХП преди 7 години
Абе тия афганистанци що бегат от НАТО в афганистан не им ли е добре? Сигурно за да отмъщават щото НАТО е в Европа! Където е щаба на НАТО те спазват убий змията с камъни като я целиш по главата не по опашката!
21
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ах, горките "лекари" и "адвокати"! Никой не може да ме убеди, че тия бягат от война. Доколкото знам в Пакистан война няма. Пък и странно, няма семейства, няма жени, няма деца, само млади мъже. Бежанци-друг път!
20
3
 
8
 
! Отговори
скоро и китайци преди 7 години
скоро и китайци
19
1
 
10
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
*** колко надеждно е охранявана Европейската граница ще проличи след като се назначат 6оо пенсионери.Мечдувпрочем то в момента в МВР респективно в Гранична полиция има не помалко от тези които които предстоят да назначат са със статут на пенсионери със заплата и пенсия без променени правоотношения.
18
2
 
13
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
Каналите за нелегалните мигранти процъфтяха основно заради корупцията и факта че Граничните полицаи пряко участват в тях.Наложително еслужебния МВР независимо от краткия срок и поготовка на предсрочните парламентарни избори незабавно да извърши ревизия на управление ЧР и Бойко -Г.Костовите назначения.
17
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 16. ЗАЩО ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ТОЙ НЕ ГИ ВКАРВА В ДЪРЖАВАТА ТИ А СЕ Е ОПИТАЛ ДА ГИ ЗАКАРА НА БАБА ИМ МЕРКЕЛ. ТЕЗИ СА РЕГИСТРИРАНИ И ОСТАВАТ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА НА ТЕРИТОРИЯТА ТИ. ЩОМ ИСКАШ ДА ГИ ХРАНИШ ОСЪДИ ЧОВЕКА ЗАТОВА ЧЕ Е ИСКАЛ ДА ТЕ ОТТЪРВЕ ОТ ТЯХ....ТИ ИЗОБЩО ЧЕТЕШ ЛИ НАПИСАНОТО В СТАТИЯТА ИЛИ ЧЕТЕШ САМО ЗАГЛАВИЕТО??? ЕХ ЧЕ СИ УМНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
33 лица от мъжки пол, граждани на Афганистан, Пакистан и Непал, на възраст между 14 г. и 30 г. ЕТО ГИ НОВИТЕ IT СПЕЦИАЛИСТИ ИНЖЕНЕРИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ ВЪВ ВУЗОВЕ. ПАЗЕТЕ ГИ КАТО ОЧИТЕ СИ ТЕ СА БЪДЕЩЕТО НА ДЪРЖАВАТА! ПЛОДЯТ СЕ КАТО ЗАЙЦИ И ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА ЩЕ БЪДЕ ПРЕОДОЛЯНА САМО ЗА ЕДНА ПЕТИЛЕТКА. САМО ТРЯБВА ДА ИМ ОСИГУРИТЕ ОПЛОДИТЕЛЕН МАТЕРИЯЛ И ПРОБЛЕМА ВИ Е РЕШЕН. Е САМО ЩЕ ИМА МАЛЪК ПРОБЛЕМ ЧЕ ЩЕ СЕ НАРОДЯТ СИВО КАФЕНИ НО ТОВА ДА ВИ Е ПРОБЛЕМА ВАЖНОТО Е НАРОД ДА ИМА!!! ЧЕСТИТО!
15
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТРАФИКАНТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПРОТИВ ДЪРЖАРАТА.
14
0
 
25
 
! Отговори
Мунчо преди 7 години
Я колко била охранявана "най-охраняваната граница на ЕС"! Чак в Непал са чули вече за нея! Ще чакаме скоро да я прецапа и някое Йети - мигрант!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Карал ги е около полето да покраднат разчистен сняг от околовръстното на М и го разхвърлят и го разхвърлят в други точки дето не стига или ги кара от по далеко да събират без да спират понеже имат регистрационни карти,а водачът им няма като скорошен в занаята.
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе ние малко албиноси ли имаме в Монтана, че си внасяме? Ако са транзит разбирам, ама като гледам по Лъвов мост бая си и истават тук