Полицаи иззеха незаконен арсенал от 58-годишен шуменец

Оръжието и патроните са открити в кола и жилище в града
22 май 2020 22:16, Красимир Ангелов
12
Полицаи иззеха незаконен арсенал от 58-годишен шуменец
Снимка: БГНЕС, архив

Незаконни оръжия и боеприпаси са иззети от 58-годишен мъж от Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

При извършена проверка в лек автомобил "Мерцедес" е намерен пистолет без марка и номер, със седем патрона в него. При последвало претърсване в обитавано от местния жител жилище е намерен гладкоцевен ловен автомат "Браунинг" 12 калибър с 37 патрона за него.

Оръжието и боеприпасите били регистрирани за съхранение на друг адрес.

В жилището са намерени още 50 броя 9 мм патрони за газ-сигнален пистолет и 21 ловни патрона за гладкоцевно оръжие.

Работата по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Life или жизнь преди 3 години
До 5 : Колега, в Държавните архиви ще намериш Ужасяваща информация за съществата които коментираш. Закона е Турбо Неадекватен. България Не може да бъде повече руска Лаборатория за социални експерименти.
10
1
 
1
 
! Отговори
Ленд Лизов преди 3 години
До SSабе вие да не сте на по 15 години? сърбите произвеждат и продават маузерови патрони от както ги има. а за 120 долара китайците ще напълнят един додж рам с ТТ. вземете спрете малко телевизията.
9
0
 
0
 
! Отговори
До8 преди 3 години
Не съм сигурен, ще проверя, това ме заинтригува! Аз си презареждам само два калибъра.
8
0
 
1
 
! Отговори
SS преди 3 години
До 7.В щата Мисури намират ли се 9Х25Маузер Експорт патрони.Знам че в Европа са колекционерска рядкост.Това е 7,63Х25 патрон с раздута горе гилза и вкаран 9ммкуршум.Мощен патрон подходящ за картечен пистолет.Унгарският Кирали и швейцарският Зиг по време на ВСВойна са стреляли с такива патрони.
7
0
 
4
 
! Отговори
До3 преди 3 години
Тук, в щата Мисури, можеш да го купиш(ТТ) на цена от 120-250 долара в зависимост от състоянието . Патроните се намират малко трудно, и са по- скъпички в сравнение с 9ммх19 или9ммх17.
6
0
 
3
 
! Отговори
От САЩ преди 3 години
До SSБраво, добър си!
5
0
 
12
 
! Отговори
SS преди 3 години
Писах ли че на робите не е позволено да имат оръжие?ПИСАХ! Раята трябва да работи евтино да плаща данъци и безнаказано да бъде грабена убивана,изнасилвана.Особенно от едно прилигировано малцинство.
4
1
 
7
 
! Отговори
SS преди 3 години
До 3.--7,63 Х25 Маузер или 7,62Х25 ТТ(това е съветската му абревиатура иначе патрона е немски)е действително мощен патрон с нач. скорост Vo550метра в секунда.Но! Дори има Бг бронежилетки които издържат на този куршум.Не пишете глупости.Самия пистолет ТТ е опростена версия на Колт мод 1908-1911год.чийто конструктор е Джон Броунинг.Токарев прави една опростена версия под 7,63Х25маузер патрон който по късно наричат на името на конструктора ТТ.(Тулски Токарьов).
3
2
 
1
 
! Отговори
Един ст Северозапада преди 3 години
Неизвестния пистолет , ако снимката е на него, е съветската легенда от Втората Световна - ТТ. Забранен и днес за продажба в Щатите, защото пробива почти всички полицейски бронирани жилетки и днес.
2
2
 
2
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
Аз помислих като четох заглавието ,че е намерено 3 пистолета,3 автомата АК,5 гранати,ловдж пушка....,а то било ..!ЕХ,джурналисти ..то бива жълто...ама вие се оливате или ни мислите за демБилии!?
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незаконен арсенал, от регистрирани пистолет и ловна пушка, съвсем ясно сте го написали , че проблемът е по-скоро административен . и най-вероятно е някаква врътка против потърпевшия. Мен колкото пъти са ме спирали, никога не са ме джобили.