Арестуваха 24-годишна, свила 32 000 лева от имот в Шуменско

Полицията е разкрила извършителя за по-малко от 2 часа
9
Арестуваха 24-годишна, свила 32 000 лева от имот в Шуменско
Снимка: БГНЕС

24-годишна жена е задържана за кражба на над 32 000 лв от имот в село Иваново в област Шумен, съобщиха от ОДМВР-Шумен.

Полицейски служители установиха и задържаха за по-малко от два часа крадлата. Сигнал за кражбата е получен в полицейското управление във Велики Преслав малко след 15.30 часа в четвъртък.

По данни на 40-годишния собственик паричната сума – 31 600 лева и 300 евро изчезнала малко преди да се прибере в дома си. Установил, че било счупено стъкло на един от прозорците.

На място веднага пристигнали полицейски екипи. Криминалисти от полицейското управление и колегите им от областната дирекция извършили заградителни мероприятия в селото.

Извършените процесуални действия дали резултат, като час и половина по-късно авторът на кражбата- 24-годишна местна жителка, е установена и задържана. Цялата парична сума е намерена в нея.

Случаят е докладван на дежурен прокурор в прокуратурата във Велики Преслав.

Криминално проявената с кражби 24-годишна жена е задържана за срок до 24 часа в полицейското управление в града. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
М да а преди 3 години
като чета подобни новини си давам сметка що за несретник съм, хората спокойно оставят 30 000 на масата в кухнята , пък аз седмица след заплата и нямам свободни повече от 300кинта , останалото е похарчено , платено или се пази за сметките , които излизат другата седмица.
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
30 години България е развъдник на индийцu. "момичето" криминално изявена със сигурност няма и да види затвор. Продължават да живеят на гърба на народа и политици и сините братовчеди
2
1
 
8
 
! Отговори
Опитът си е опит преди 3 години
Ако беше на 48 г. щяха да я хванат за 4 часа.
1
1
 
11
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 3 години
туркиня сър!!!!!! Забавлява се