Провежда се мащабна специализирана полицейска операция в Перник

Тя е свързана с продажба на гласове
24 сеп 2022 14:27, Нели Христова
8
Провежда се мащабна специализирана полицейска операция в Перник
Снимка: БГНЕС

Мащабна специализирана полицейска операция се провежда на територията на област Перник, съобщиха от МВР. Резултатите от акцията ще бъдат оповестени в 14 часа пред сградата на областната дирекция на полицията.

В последните дни се проведоха няколко полицейски операции – в Стара Загора, Сливен, Добрич и Шумен. Акциите са насочени към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и срещу нарушения на изборното законодателство във връзка с предстоящия парламентарен вот.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такива МЪЖАГИ трябва и да са на границата ! Този отпред може да сложи целия микробус ( барабар с емигрантите вътре ) дето минаха границата подмишка , докато с другата шамари каналджиите и ги подкарва към управлението !
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако всичките ни полицаи бяха с такива гърбове като номер 3, в България намаше да има и половин престъпник , ама такива снимки ги избирате само за статиите ! Като излезеш на улицата или са като Кийнстонските полицаи от фолмите на Чаплин . или са като Барбарони !
5
2
 
6
 
! Отговори
Сержант преди 1 година
В Сливен пазарлъците започнаха. В деня на изборите, заповядайте около 6то и 8мо училища. Ще видите ромите как гласуват на талази. Последните три избора жив човек нямаше да гласува. Отделно някой от големите фирми се чува, че по 50лв дават на служители от партията на мафията . Вие я знаете. 12г ни краде.
4
0
 
10
 
! Отговори
Продл пеша преди 1 година
Какво означава нарушения на изборният вот - значи ако си обикновен човек и искаш да купиш гласове е престъплениеАко си от - пп и купуваш или уговаряш депутати избрани от народа не е
3
3
 
6
 
! Отговори
да питам преди 1 година
а рашков арестуван ли е ?
2
0
 
11
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 1 година
Абе вие не трябва ли да ни информирате за полицейските операции след като приключат а не да предупреждавате престъпния свят кои региони да избягва?
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да направят и в Бобовдол и да гепят оня писач тука, та да млъкне.