7 знака, че сте атрактивна жена

Продължавате да получавате комплименти за физиката си
30 май 2024 22:00, Михаела Лазарова
9
7 знака, че сте атрактивна жена
Снимка: Istock

Имате ли усещането, че сте магнетична? Или пък постоянно попадате в странни ситуации, които отдавате на късмета? Дали това е така или трябва да признаете, че притежавате красота, която ви помага във всичко. Вижте кои са признаците, че другите ви намират за атрактивна:

Привличате хора към себе си

Един от признаците, че изглеждате добре и се откроявате от тълпата, е именно този. Независимо дали питате за посоката, някой иска да седне до вас на пейка в парка или пък нов стажант иска насоки, вие усещате, че хората се чувстват комфортно да се обърнат към вас. За непознати хора е по-лесно да заговорят някого, когото намират за привлекателен. Вие сте това, което наричат „приятни за очите“, а това е един от признаците в обществото, че сте привлекателни. Хората автоматично приемат, че сте учтиви и се чувстват комфортно да говорят с вас и да бъдат себе си около вас. Цялата тази ситуация е толкова подценена, че нито вие, нито човекът, който се обръща към вас, осъзнават защо са избрали вас. Е, сега вече знаете. Това е защото сте красиви!

Хората правят услуги, които дори не сте поискали

Да кажем, че отидете да вземете колата на приятеля си от сервиза. Когато се върнете вкъщи и покажете фактурата, партньорът може да е изумен да види, че сте успели да получите огромна отстъпка. Може би ще му споделите, че управителят на сервиза ви е заговорил, че сте се оказали познати, намерили сте общи теми за разговор и т. н. Но всъщност тайната е във вашият чар.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
радвайте се докат можете, че след 30 никой няма да ви погледне, а при мъжете е точно обратното !
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Атрактивна жена с магнетичен зaдниk.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Следи и ви подслушва денонощно!
5
4
 
4
 
! Отговори
Иван до 4 преди 1 месец
Благодаря. Да, наистина много и провървя и я ценят на работа. Тя е само на 29, имаме 2 малки деца. Е, налага се докато отсъства и ходи по работни ангажименти аз да се грижа за децата, но като знам колко изморена се прибира след тези командировки, направо я съжалявам. На мен пък не ми пречи да гледам децата, защото аз така или иначе работя само от вкъщи.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Иване блазе ти! Чудесно е жена ти да има хубава работа, където оценяват високо уменията и!
3
3
 
8
 
! Отговори
Иван преди 1 месец
Жена ми примерно работи като секретарка в една фирма. Шефът е много доволен от работата и, и е подарил направо кола, колиета и подарява, ходи на конференции с него. Доволна е. Късмет е, че си намери работа, където я ценят.
2
0
 
1
 
! Отговори
абеее.... преди 1 месец
има и други явни белези, че сте атрактивна жена, но няма да се спирам на тях.
1
0
 
5
 
! Отговори
Т преди 1 месец
Ако се събирате в М размер работен гащеризон значи сте.