Спасиха поредния самоубиец от Айфеловата кула

Мъж се покатери и блокира кулата за няколко часа
21 май 2019 09:10,
6
Спасиха поредния самоубиец от Айфеловата кула
Снимка: Pixabay

Служители на пожарната и полицията убедиха мъж, който се покатери по Айфеловата кула в Париж, да слезе, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

Още по темата

Руският Париж – селце в Урал! Крави кротко си пасат под Айфеловата кула

Айфеловата кула беше евакуирана и затворена, след като мъжът се покатери по нея и отказваше да слезе в продължение на няколко часа, пише БТА.

Парижката полиция заяви, че в крайна сметка той се е съгласил да се предаде. Айфеловата кула ще бъде отново отворена днес сутринта, заяви компанията, управляваща монумента.

Властите не казаха как мъжът е успял да заобиколи строгата система за сигурност на кулата. Засега няма информация какви са били мотивите му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Франкофил преди 4 години
Най-великата нация и най-красивия и величествен град! Vive la France! Vive la Republique!
2
2
 
7
 
! Отговори
Ха, преди 4 години
нали само нашите правоохранителни органи са некадърни? Нали на Запад са велики? Нали са под постоянна заплаха от тероризъм? Как така този ги е пробил?
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алооо писателя.....не всеки който се катери е самоубиец...... Накрая сам си казваш, че няма информация за мотивите на човека.... Може да е искал да си направи селфи примерно и хоп самоубиец...., Но нали така по-вероятно е да се прегледа новината.... която не е новина.