Българи са задържани за трафик на мигранти във Великобритания

Шофьорът на камиона спътничката му са арестувани
17 дек 2020 15:50, Ния Христова
34

Двама българи са задържани за трафик на мигранти във Великобритания, които са превозвали в ТИР. Шофьорът на камиона и неговата спътничка са арестувани на магистрала до град Уорсол, предаде Bulgaria ON AIR

На кадри, разпространени в YouTube, се вижда как полицаите претърсват задната част на ТИР-а. Там са били скрити 12 мигранти, идващи най-вероятно от Иран и Ирак. 
 
Уточнява се откъде е тръгнал тежкотоварният камион и кой собственикът му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турчин е ментална диагноза както се вижда в коментарите
21
0
 
0
 
! Отговори
да си ги държат преди 3 години
Изобщо да не ни ги връщат! Да си ги държат не ми трябват!
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дави се в мъка.Това не са българи, българи като тебе.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14Няма по-жалко нещо от емигрант дето се е помислил за местен. Питай ги немците дали те искат тебе.......Няма по жалък от български хронично-класически *** с рамка от чадър.:)))))))))
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Въпросче 10Може да си и ти от новите аристократи или парвенюта, които забравят от коя дупка са се пръкнали. И понеже сносните и истинските си ги поставил за синоними, я разкажи за фалшивите, че да ги не сбъркаме. А иначе намирисва малко на комплексарщина и гьонсуратлък.....Явно може да е каквото си пожелае да бъде за разлика от ганюгите изпаднали! :)))))))))Чавка ли ти е изсмукала "лютеницата" в кратуната за да нямаш възможност сам да прецениш кой бива и кой плува в канафката.:))))
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 11А бе самия факт, че коментираш и пишеш тук изяснява безусловно колко си грейднат и какъв ти е капацитета.....Забавни са българските хронични ганювеее и говнщвеее особено когато им пропадне под краката. Лека полека..........:)))))))
16
3
 
0
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Абе поне не е за наркотик! Аз ви казвам, докато не се махне БСП и не изтрием нейните мръсотии от настоящето си, все ще четем подобни материали -българинът е изобретателен и като му е отворена тази черна вратичка,той там се вихри..БСПто трябва да се разкае пред целия народ за мръсотиите на своята политика на преход и да ни иска прошка за всичко,на което беше подложен българинът/и българката!/..Да падне на колене с просълзени очи,да поиска прошка да се саморазпусне и никога повече политика за тях!
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турските джуджета се пенявят в коментарите . Жалка гледка
14
5
 
6
 
! Отговори
ДОГАН преди 3 години
е това е гияурската действителност където и да ходят само за кражби и измами мислият.и те са европейци.на кукуво лиято. да отидът в истанбул да се пробват ще пада късане на долно белио.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коментарите миришат лошо отдалече на турска лeш...
12
1
 
2
 
! Отговори
Здрасти преди 3 години
Батерията Българска работа
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До германец Няма по-жалко нещо от емигрант дето се е помислил за местен. Питай ги немците дали те искат тебе.
10
6
 
8
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Пак се прочухте. После се чудите, що не ви искаме тука.
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, чак пък българи...В България освен българи живеят и... едни други ... българи.Картинката е ясна на всички и няма нужда от коментар.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 9 . А бе самия факт, че коментираш и пишеш тук изяснява безусловно колко си грейднат и какъв ти е капацитета.
7
2
 
0
 
! Отговори
Въпросче преди 3 години
Може да си и ти от новите аристократи или парвенюта, които забравят от коя дупка са се пръкнали. И понеже сносните и истинските си ги поставил за синоними, я разкажи за фалшивите, че да ги не сбъркаме. А иначе намирисва малко на комплексарщина и гьонсуратлък.
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВъпросчеАз съм от наблюдателите с широк спектър на грейдове непонятни за по голямата част от българските хронични ганювеее и говнювеее. Аз наблюдавам по лицето на държавата при което отклоненията се забелязват даже и от Космоса.:))))))))
5
3
 
5
 
! Отговори
Въпросче преди 3 години
До Анонимен 7 Я разясни сега кои са истинските българи. Само русите със сини очи или може и чернокоси и плешиви. Тези, които са изкарали GCSE Grade 4 или другите са *** и Мунчовци.? Или тези, които могат да изброят двама крале от рода на Плантадженетите.? Ти от кои истински си?
4
2
 
5
 
! Отговори
До Асан Карагъзъ преди 3 години
То защото тука в България всички са потомци на аристократи и тук таме има някой ариец и ние не сме кръстопът между Европа и Азия. О да- ние сме Велика нация- кисело млеко, секс и демокрация
3
6
 
1
 
! Отговори
Асан Карагъзъ преди 3 години
Е какво толкова, закарали са ги да им облагородят малко синята кръв, че са се изродили и приличат на коне.