13 държави от ЕС застанаха зад "зелените сертификати"

Те са въпрос на оцеляване за туризма
Обновена: 12 апр 2021 16:03 | 12 апр 2021 16:02, Нели Христова
52
13 държави от ЕС застанаха зад "зелените сертификати"
Снимка: БГНЕС

Тринадесет държави членки на Европейския съюз са постигнали съгласие по седем критерия, които ще бъдат необходими за прилагане на сертификати за ваксинирани срещу COVID-19 с туристическа цел.

Австрийски медии посочват, че постигналите съгласие по тази инициатива са Австрия, България, Хърватия, Кипър, Дания, Франция, Германия, Гърция, Италия, Малта, Португалия, Словения, Испания.

Австрийският министър на туризма Елизабет Кьостингер коментира т. нар. "Зелени сертификати", посочвайки, че "за европейския туризъм това е въпрос на оцеляване" и добавяйки, че критериите сега са изпратени за преглед от Европейската комисия, предаде БНР.

Според информацията планът е сертификатите за ваксинация да бъдат приложени до юни 2021 г., което да позволи свобода на пътуване за предстоящия летен сезон. Това е в съответствие с предишните планове на ЕС.
 


52
Още от Избори 2021
"Катимерини": Политическата несигурност в България разтревожи Запада
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сега като ги приемат и като кажат че астрата не е от одобрените ваксини ще стане весело
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А изкаралите болестта ще се броят ли за сертифицирани или само ваксинираните?
40
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дискриминация. Фашизъм. Престъпления срещу човечеството и геноцид. Това са тези сертификати. Хората не се получават от грешките си, нито от историята.
39
3
 
23
 
! Отговори
Реалист преди 3 седмици
Преди *** му викаха Открит лист, сега демократите Зелен паспорт.
38
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз не искам неваксинирани около себе си. Сополиви също.
Да не говорим за такива, които не си мият ръцете и се къпят веднъж седмично...
Еле пък глу-пендери, дето непрекъснато ще ми джавкат за световната конспирация - тия ттъъппчовци съвсем не ги понасямм.
37
0
 
17
 
! Отговори
До 17 преди 3 седмици
За уточнение този "зелен сертификат" позволява пътуване на неваксинирани, които са си направили PCR тестове. Дали самият "зелен сертификат" представлява диктатура е съвсем друг въпрос.
36
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не само, че се ваксинирах, ами вече съм резервирал две почивки това лято, една есента и планирам ските следващия сезон
----------

Бреййй, бай ни Ганчу стана *** "германец", при това "богат"!

С две къщ, две коли и две жени - затуй шъ ги води на две почивки!

Аферим, бе! Машалла...

А, преди да цопнеш в басейна викаш ли - Ich bin Bulgar!!! и

-))))
35
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако някой някаде по света се опита да раздели хората по света по този грозен начин на ваксини рани и не ваксинираните мога само да му кажа че не го чака нищо хубаво не изглупявайте чак толкова ще берете ядове.
34
2
 
19
 
! Отговори
Не! преди 3 седмици
"за европейския туризъм това е въпрос на оцеляване", ама верно ли? С безсимптомни преносите ли ли ще спасявате туризма? Вчера на Карибите са отказали достъп до спасителните круизи на неваксинирани, нека ги убие вулканът. Не усещате ли какво става?
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Германец

Шефа на Файзър не се е " ваксинирал". Той сигурно е по-беден и по-*** от теб.


ПП. Бил Гейтс май е прав.
32
22
 
5
 
! Отговори
Германец преди 3 седмици
Не само, че се ваксинирах, ами вече съм резервирал две почивки това лято, една есента и планирам ските следващия сезон. Защото имам и финансовата възможност, за разлика от антиваксърите, които не се славят като най-ярките свещи върху тортата и съответно са на дъното на социалната стълбица.
31
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нали ваксинираните също пренасят вируса? За какво са тези паспорти? Тук си ми е добре. А като минат 6 месеца какво става? Пак боцкане. Така ли си представяте живота?
30
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всичко си върви по план...

Цифровизация

Безкешово общесто

Изкуствен Интелект

Зелена енергия

Планова икономика

Чипизация

Край на частната собственост - движима и недвижима.
Не вярвате?
Е всичко с времето си и в името на защита на околната среда!

Вирусчето което пуснаха е спусковият механизъм който задейства началото на Процеса.

До 2030 няма да познаете света, в който живеете днес!
29
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Зелен" паспорт е, понеже веднъж като ви го заврат, после ще го обвържат с "екологични" ограничения. Колко енергия потребяваш, "въглеродна стъпка" и тн. Климатични локдауни. Но спинкайте.
28
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Представете си... Да се подложиш на експериментална медицинска терапия... За да ти "позволят" да отидеш на почивка... Дори познавам такава овца...

Интересно, стъпка по стъпка, докъде може да го докарат това? Да ти обръснат главата срещу сертификат за почивка? Да ти направят операция за смяна на пола? Да ти ампутират крайник? Няма да се изненадам, ако и на това има склонни.
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до 25 сложих ти плюс по инерция!Иначе съм съгласен с теб че това е нарушение на човешките права на опит на разделя е на хората тоя път не по етнически или религиозен начин.Не бих по елал смърт на никой но бих му казал дано бог се смили над продалите се за пари.Ще преминем и през това няма начин доста време мина от втората световна ясно е че ще правят рестарт но не чрез война а с доста по хитър начин.Пак ще има хора в лагери за неваксинираните де!Пак ще има убийства но пак ще има съд и то голям!
26
3
 
18
 
! Отговори
Banderas преди 3 седмици
Що за глупост е този "зелен" паспорт?!?! Ами "ваксинирания" може да се зарази пак ; може да пренася заразата;може да заразява и чак пък "Ваксина" го наричат и "Зелен" паспорт! Не съм против ваксините,но това според мен нито е Ваксина ,нито Зелен паспорт,а относно зеления паспорт ,може би ваксинирания като пръцне мирише на теменужки -ха ха ха !
25
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до ваксиниран
Абе ходи си на екскурзия аз пък на село ще си хапвам пресни картофки и домашни доматки.Такава хубава скоро ще ми стане къщичката на село скоро не ми трябват екскурзии:)
24
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нов Nuremberg trials Скоро ще има скоро! За всички тровили хората с отровите и химималите пръскани с кем трейлса за всички продажни доктори политици.Просто трябва се премине и през това както през втората световна война хората са минали през концлагерите през зазовите камери сега и това.Един ден всички ще си платят за тая пландемия.Те и фашистите се мислеха за велики ама виснаха на въжетата!Носете си със здраве зеления кодид паспорт останалите ще си носим жълтите значки на чумавите мръсните.
23
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Случайно ли са ги нарекли "зелени сертификати"? за да няма аналогия с ковид ваксините, а те са точно това. Принудително ваксиниране с нещо което не работи и е недоказано безопастно и пак заразяваш другите със или без ваксина. Наистина ни смятат за много глупави...