Мащабна акция срещу трафика на мигранти в Германия, петима са задържани

Твърди се, че престъпната група е довела в страната най-малко 90 души
15 мар 2023 14:39, Йоана Цонева
14
Мащабна акция срещу трафика на мигранти в Германия, петима са задържани
Снимка: БГНЕС

Германската полиция проведе мащабна акция срещу група заподозрени трафиканти на хора рано тази сутрин, съобщава "Асошиейтед прес".

Около 400 служители на федералната полиция и специалните звена GSG 9, претърсиха повече от 20 апартамента и офиси, главно в Берлин, но и в източната провинция Саксония-Анхалт.

Още по темата
Арестувани са петима души - четирима в Берлин и един в град Хале.

Твърди се, че престъпната група е довела в Германия най-малко 90 души, предимно от Турция и Ирак, като всеки е платил по няколко хиляди евро.

Те са били откарани със самолет от Истанбул до босненската столица Сараево. Оттам те продължили пътуването си до Германия с кола по т. нар. Балкански маршрут. Част от мигрантите са били открити в апартаментите, претърсени от полицията.

Задържаните са турски и германски граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така наречените "трафиканти" се явяват конкуренция на НПО-тата на Сорос, за това ги мачкат !
13
0
 
0
 
! Отговори
Явор преди 1 година
В криза обикновеният човек нищо не подценява, а оцелява и се примирява с факта, че оцелява. По време на пандемията Арена Армеец стана полева болница с нашите данъци, но ние сме виновни, всички от ресторантьорския бизнес не получиха помощи, но обикновеният човек е виновен, тези, които в разгара на пандемията умираха на стълбите на болниците заради катастрофалната ни здравна система, за която винаги се е знаело, че е зле, също са виновни и политиците и на тях са обидени. Бедстващият е виновен.
12
0
 
0
 
! Отговори
Явор преди 1 година
Време и нашата полиция така да започне да действа, за да стане всичко ясно и да има критерии. Да се разбере кои бягат от военни действия и кои прекосяват границите с някакви други цели. Преди около час гледах Пресечна точка и се ядосах, че водещият на предаването попита дали подценяваме мигрантската криза. Ние сме потърпевши, защото Валери Симеонов и бойко Борисов изградиха некачествена ограда с нашите пари и данъци; много цинични водещи, заслужават определението ***. Много кризи, зле сме.
11
0
 
4
 
! Отговори
Тази акция, преди 1 година
е безнадежно закъсняла с около 7 години..След като цяла Европа се напълни с тези създания, сега се сетили да правят нещо срещу тях..Те вече са се окопали и отдавна безчинстват безнаказано...
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички ромове шута и от където са дошли
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не арестуват главните виновници. Всички тия НПО та,които спасяват скакалците в открито море и ги водят в Европа,те са главните виновници.Само че там не смеят да пипнат,иначе дългата ръка на дедо шорши ще се развърти и ще раздава шамари зад немските вратове
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Меркел, мила жено, къде си да си поведеш стадото от необразовани и примитивни афганистанци и подобните им. Аааа, къде си ?. Мястото ти е на централния площад и бой , бой, да ти дойде акъла в главата. Превърнахте Германия в колония за бедни, страдащи, мързеливи човеци- чужденци и толкова още мързеливи човеци - германци.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отиват полюцаите при баиби Шмеркел и й правят по една ш п акла. След това и цаливат газа и благодарят за инжинерите докторите и айти спецовете. Нали тя ги покани да и гостуват чак селфи си прави с тях. Даде им бели немкини да опрашват.
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че те нали ги поканиха, сега ще търпят мигрантите и техния бит и културрни особености.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали искахте и викахте мигрантите? За да не ги прекарват с трафиканти си пратете самолети в Истанбул и си ги вземете от там. Нали ви трябват черноработници за да може германците да си живееят живота. Само, че те не са дисциплинирани като тези от соц-а- българи и румънци и ще ги гледаме сеира.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди 10 години немците обявиха един да го търсят с Интерпол. А той си беше в германия. Когато един пич им се обадил, че търсеният е при него; вързан даже - нищо не направиха некадърните немски полицаи. Пицът е трябвало да направи снимка и да иде с ния в полицият та да си мръднат мазните немски з....ци.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви петима са задържани, бре? Един милион мигранти влезоха в Германия без проверка, забравихте ли?
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да припомня, че немците събираха чрез крауд фъндинг пари за освобождаването на капитанката на Сий Уотч 3, който превозваше кораб пълен с имигранги - Рекер, която блъсна италиански граничен катер. Немските посланици в Рум и външен министър задействаха Брюксел да я защити. Няма по-долно нещо от немския лицемер... освен единствено балканският му неграмотен фен...
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
400 полицая арестували 5 човека.... Ако успеха на всички германски мащабни полицейски операции е такъв то по добре да не ги правят. Съотношението е жалко и плачевно.