Стоичков четка Бербатов: Стана велик футболист!

Той е скромен, земно момче и истински борец, заяви Камата
31 яну 2019 16:00, Красимир Ангелов
12
Стоичков четка Бербатов: Стана велик футболист!
Снимка: Булфото

Най-успешният български футболист Христо Стоичков похвали бившия си възпитаник в националния отбор на България Димитър Бербатов пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед.

Поводът беше 38-ия рожден ден на бившия нападател на "червените дяволи", който беше вчера. Камата говори пред клубната медия на английския клуб при посещението си на базата в Карингтън.

"Бербатов е футболист, когото оценявам наистина високо. Бях с него в националния отбор. Той е много скромен, земно момче, истински борец и човек, който влезе в историята на българския футбол. Много млад игра за ЦСКА, а след това бяха трансферите в Байер Леверкузен, Тотнъм и Юнайтед, разбира се", започна Ицо.

"За мен Димитър беше модел на подражание с други млади български футболисти - Стилиян Петров, Мартин Петров, Валери Божинов. Младите момчета, които отидоха да играят в английския футбол. Стъпка по стъпка Димитър постепенно стана велик футболист", отсече Камата.

"Аз много се радвам, тъй като имах много близки отношения с Бербатов, Стилиян и Мартин Петров. Работех с тях, когато бях селекционер на националния отбор на България. За мен беше лесно да съм край тях, да им бъда треньор и заедно да изпитаме хубаво емоции във футбола.

Димитър беше ключов играч в Англия. Стана голмайстор на Висшата лига, нали? Да спечелиш титлата и купите е голямо постижение. Впечатляващо, тъй като той има дом в Манчестър, тук го обичат и заедно прекарваме доста време", допълни Стоичков.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стоичков четка Бербатов: Какво ли иска от него дъртия *** ?
9
3
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Помни се не колко игра за националния отбор на България, а отказа на Бербатов да играе за националния отбор. Даже и сина ми , който рита не пожела да се реди на опашка за автограф от Бербатов. Не отричам, че е велик футболист, но е странен, точно това казват бившите му съотборници. Пожелавам му да е жив и здрав! Радвам се, че създаде семейство и се прибра в България, има фондация, дарява. Има и хубави и лоши черти, като всеки от нас. Просто не го идеализирайте. Казах това, което мисля.
8
3
 
7
 
! Отговори
Поздрави! преди 5 години
Важното е, че Цска не съществува !!!
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
:DDD
6
2
 
3
 
! Отговори
въй преди 5 години
ам толкин фор дъ гейм - ту партс ! сам пипъл хиър онли пас дъ тайм , но сакрифиси - ам но лайк! ....обичаме те Ице!!!
5
1
 
5
 
! Отговори
въй преди 5 години
на английски искам да слушам Христооо :))) искам да го каже на английскиии обичам го тоя човек полиглот !!!
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ха! майтапчия!
3
6
 
9
 
! Отговори
Гошето преди 5 години
Бербатов щеше да постигне много повече ако имаше хъса на Стоичков. Както и да е. Поне ни порадва няколко години.
2
1
 
4
 
! Отговори
Пелето от Котбус преди 5 години
И ние с Гонзо играхме в Юръп !!!
1
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво евалла на Миткo за какво е всичко ако никой една добра дума не ти каже. Тя и Златната топка сигурно е четкане и подмазваане знани ФИФА са най-големите четкаджии - логика.