2,2 млн. лв. задължения, "Левски" иска отсрочка от УЕФА

Ако не платят, "сините" ще бъдат извадени от евротурнирите
10
2,2 млн. лв. задължения, "Левски" иска отсрочка от УЕФА
Снимка: БГНЕС

"Левски" не плати и в последния час. Вчера, когато беше крайният срок за покриване на текущите задължения­та на клуба от 2 200 000 лева, „сините" не успяха да намерят необходимите пари. При­помняме, че в четвър­тък вечерта директо­рът Павел Колев обяви, че ако до петък "Левски" не изплати въ­просните 2 200 000 лева, които дължи на футболисти, персонал и на два клуба по ми­нали трансфери, УЕФА ще накаже „си­ните" с изваждане от евротурнирите за една или две години.

"Пари няма, но вяр­ваме, че високата експертност на Павел Ко­лев може и да ни из­действа още няколко дни отсрочка. Не ис­кам да коментирам по­вече тази тема, защо­то сме се разбрали по нея да говори само из­пълнителния дирек­тор", обясни пред „Ме­ридиан Мач" Тити Па­пазов, който е собст­веник на 35 процента от акциите на клуба.

Той все отношение и по атаката към него и Павел Колев от стра­на на един от тарто­рите на Сектор Б - Лю­бомир Костадинов -Младежа.

„Прин­ципно не ми се коментират теми, кои­то не помагат на Левс­ки. Живеем в демок­ратична държава и всеки има право на мнение. Историята е показала, че който и да бъде в челото на клуба, винаги ще има и „за" и „против" него", каза Папазов.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: УЕФАЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
0
 
! Отговори
ЦСКАр преди 3 години
не може бе Левски! ... нали трябва да ги бие 4 пъти на сезон с нашите 2 ЦСКАта ;)БГ футбола е майтап и то двоен дето се калти на козела м/у краката
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подуянчани, излагайки себе си, излагате името на Апостола и България!Срамота е!
7
3
 
5
 
! Отговори
какъв уефа преди 3 години
Селски групи за тях! Нали реваха, че ЦСКА умрял. Да ама не.ЦСКА се удвои, Селски изчезва бавно, но славно. На зло куче, зъл прът донася съдбата.Лескарите фенове да минат към Слабия.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ни интересува ФК Левски?Да не би да е от значение за живота ни?Дори и спортни успехи няма.
5
0
 
14
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ЗА 10 Г. ПО 20 МИЛИОНА БЮДЖЕТ= НА 200 000 000 ЛЕВА ЛАПАЙ ГУЖО МРЪФКИ. НИТО ЕДИН ГОЛЯМ ТРАНСФЕР НИТО ЕДНА КУПА ИЛИ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.ВСЕКИ СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА.
4
12
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЛЕВСКИ ИМАШЕ 24 МИЛИОНА ЗАДЪЛЖЕНИЯ ПРЕДИ БОЖКОВ НО ПОНЕ ИМАШЕ ИГРАЧИ!!!СЛЕД БОЖКОВ ПАК ИМА 24-25 МИЛИОНА ЗАДЪЛЖЕНИЯ НО И ИГРАЧИТЕ ЦЕННИТЕ ГИ НЯМА БЯХА РАЗПРОДАДЕНИ ОТ БОЖКОВ!!!БОЖКОВ ДОФАЛИРА ЛЕВСКИ!
3
5
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Наско нали е...собственик,що не плаща.То ако ставаше само с...урааа и стойки с...черни очила на стадиона.Там е разликата между...мислещият човек и...първосигналният,който...мисли,постфактум.Божков гледа и се...смее,не случайно даде пакета акции на Тиквата,а наш...футбалер Наско и той се набута между...шамарите.
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 1ще ги извадят при евентуалното им следващо участие,което в близко бъдеще е мираж както и тяхното съществуване също е мираж
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не платят, "сините" ще бъдат извадени от евротурниритеАми че те сами се извадиха. Няма смисъл да ги вадят.