Как да подобрим продуктивността?

Трябва да се преразгледат целите за деня
18 дек 2015 21:23,
5
Как да подобрим продуктивността?
Снимка: Reuters, архив

Високата продуктивност е от важно значение за ефективността и намаляване на стреса по време на работния процес. Според някои специалисти са необходими рутинни процедури за продуктивен и балансиран живот. По този начин се "появява" чувство на сигурност, от което се нуждаем.

Когато знаем какво да очакваме и знаем какво се очаква от нас, се подобрява настроението и способността за взимане на решения. Ето някои от начините, които могат да повишат продуктивността...
 
Режим на лягане
 
Лягането вечер и ставането сутрин в един и същи час "настройва" вътрешния часовник. Графикът следва да се синхронизира с работното време. Резултатът е прилив на енергия по едно и също време от деня.
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като спрем да слушаме чалга и като забраним ПП Атака. (да слушаш чалга и да гласуваш за атака е едно и също.)
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продуктивността се вдига като се намали работното време, времето за качествена почивка е много повече, и се предоставят благоприятни условия на труд. Ама ти ходи го казвай на работодателите, които целта им е да работиш като роб за смешни пари, изнервен, уморен и тъкмо си вземеш малко дъх и хайде пак отначало. Ама така е - раята си мълчи, овцете трябва да се стрижат. И видиш ли, ако протестираш: "Има други, хващай си пътя!"Някои хора трябва да си спукват задниците, да може някой да си купи яхта!
1
0
 
0
 
! Отговори
Чворестия Джо преди 8 години
Само сикишмек му е цаката