“Батковците” победиха новобранците, Кармело Антъни бе избран за MVP

Най-резултен за двубоя бе местният любимец Кармело Антъни нанизал 31 точки, 17 от които през второто полувреме на двубоя
20 фев 2005 03:05,
“Батковците” победиха новобранците, Кармело Антъни бе избран за MVP
Кармело Антъни (снимка nba.com)

Играчите втора година в Националната баскетболна асоциация (НБА) победиха новобранците с 133:106 (58:66), на започналия  All Star Weekend в Денвър, Колорадо. Най-резултен за двубоя бе  местният любимец Кармело Антъни нанизал 31 точки, 17 от които през второто полувреме на двубоя.

 

След мача избрания за MVP (най-полезен играч) Антъни заяви: „Чувствам се прекрасно,още повече че това е домашното ми игрище. Още една награда, която ще добавя към колекцията си. Не съжалявам, че няма да участвам в големия мач на звездите. Животът е пред мен.”

 

За отбора на победителите добре се представиха Крис Бош от Торонто с 26 точки и 14 борби, както и Кайл Корвър от Филаделфия, отбелязал 7 тройки от 10 опита. За 27 минути на терена звездата на Кливлънд Леброн Джеймс наниза 20 точки, но заедно с Антъни се отличиха с изключителни атрактивни забивки.

 

Съотборниците от Бостън Ал Джеферсън и Тони Алън, както и Луо Денг от Чикаго завършиха мача с по 17 точки за "новобранците", които отстъпиха във всеки един компонент на играта с изключение направените чадъри (6:5).

 

Утре е главното шоу за публиката в Денвър – двубоят между Изтока и Запада, като преди това ще се проведат и конкурсите за стрелба от линията на 3-те точки, забивки и двойки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации