Радо Стойчев: Без сметки, играем за победа

Италия е най-класният отбор, смята селекционерът на "лъвовете"
Обновена: 11 май 2012 15:09 | 11 май 2012 14:15, Красимир Ангелов
24
Радо Стойчев: Без сметки, играем за победа
Радостин Стойчев. Снимка: Булфото

Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по волейбол Радостин Стойчев заяви, че тимът ни няма да прави сметки и излиза за победа срещу Испания.

"Излизаме за победа срещу Испания, сметки няма да правим. Ако имаме физически проблеми, ще се съобразя с медицинския щаб", отсече най-успешният клубен треньор в света през последните години.

"Във важен мач запазихме Ники Николов. Николай има проблеми с коляното, след тежък мач коляното му се възпалява, всички се грижат да държат под контрол това ниво на възпаление", допълни специалистът.

Той заяви, че очаква много труден полуфинал, независимо от съперника.

Радостин Стойчев определи Италия като най-класния отбор на Олимпийската квалификация.

"Италия е най-класният отбор. Те са много сработени. Италия е фаворит, но това не означава, че ние ще излезем като обречени. Трябва ни майсторство, не мога да залагам само на голия ентусиазъм - старая се да подредя отбора по най-добрия начин", завърши Стойчев.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
играеш за победа ако ти позволят немците
18
0
 
2
 
! Отговори
tondo преди 11 години
bravo mom4ta samo pobeda tova ni trtreba
17
0
 
6
 
! Отговори
angella преди 11 години
Толкова ли ви струва, когато някой прави нещата добре, да му кажете БРАВО. Радо Стойчев е невероятен треньор, а момчетата - са ОТБОР. Ей, хора, тези момчета играят за България, нека ги поздравим и поне за ден да се гордеем, че сме БЪЛГАРИ. БЛАГОДАРЯ на Стойчев и момчетата, че ни носят толкова радост и прекрасни емоции в тези трудни времена.
16
0
 
18
 
! Отговори
МБр преди 11 години
Убеден съм, че никой от участващите отбори не си пожелава да играе с нас на полуфинал. За финала вече нещата са други - който се докопа до там ще не ще ще се изправи срещу България (силно се надявам на това) и ще има мъжка игра до последно.Остава ни само едно - да бием всички и по възможност да не дадем нито един гейм в този турнир. Успех на момчетата!
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е,преди малко Словения водеше с 22 на 18 в третия гейм и загубиха с 27 на 25!***,вместо да направят сензация се надупиха на сърбите!
14
1
 
5
 
! Отговори
Do 18 преди 11 години
Айде малко по-спокойно! Всички искаме да я спечелим тази квалификация, обаче няма да е зле да вземем пример от момчетата и треньора, който ти така възторжено хвалиш, и да бъдем умерени оптимисти, поне до неделя вечер :)
13
2
 
22
 
! Отговори
Най-големият !!! преди 11 години
Радо Стойчев във волейбола е като Сър Алекс Фергюсън и Жозе Моуриню във футбола, но взети заедно !Този треньор е истинско богатство за България ! Той няма какво да се доказва. Доказал се е !!! Гледах в един клип как протича подготовката на отбора ни за един мач. То цяла наука, бе ! Следя Стойчев по време на мач. Той е като машина ! Взима най-правилните решения в най-важните моменти и никога не греши. Няма такъв треньор просто !Слава Богу, Радо е българин ! Ще играем в Лондон на Олимпиадата
12
0
 
9
 
! Отговори
От 14 до 16 преди 11 години
А дано де! И аз това искам!!! Най вече за бразилците и поляците! Защото те са най добри във изпълнението на "чикийджийските номера"....!!!!!
11
0
 
9
 
! Отговори
до 14 преди 11 години
е те тези "чикиджийски номера" ще са до време, рано или късно ще престанат да им излизат сметките и като се наакат в някоя групова фаза без да успят да излязат от групата си, ще им дойде акъла в главата.
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубаво бе, има ли значение? Тук медали не се раздават, победителят е само един. Какво значение има дали Италия евентуално ще ни опуха на полуфинал или на финал? За какво тогава трябва да се плашим от тях, че чак и сметки да правим. Или какво - да пуснем на Испания, за да се направим на к***рви, само и само да не срещнем Сърбия, която между другото вече бихме...
9
0
 
6
 
! Отговори
ДО КОМЕНТАР 12 преди 11 години
Май нещо не гледаш волейбол а?!?!.... Точно пък една от най големите световни сили от край време та до сега - Бразилия във всеки един голям волейболен форум правят "чикиджийски номера" и абсолютно винаги се нагласят така че да са в по лека група или поток!!! Но това НЕ ИМ ПРЕЧИ както виждам впоследствие да печелят тези големи форуми!!!!! Или минимум да вземат медал!!! Отделно от това и поляци.... и руснаци... пак супер сили.... са правили "чикиджийски номера" често.... но после печелят нали?!?
8
0
 
9
 
! Отговори
Буревестников 2 преди 11 години
Виж вече относно финала в неделя вечер моето мнение малко се различава от общото че там ще са България и Италия.... Поне според мен "битката за Лондон" ще е повторение на мача от сряда.... а именно България-Сърбия :) :) :) и там вече каквото сабя покаже.... :) Засега съм оптимист като гледам нашите момчета и останалите в каква форма са.... но НЯМА да слагам тигана преди да сме уловили рибата че от високо се пада най болезнено!!! Мачкаййй!!! БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИИИИИИИИИ :) :) :) :) :)
7
0
 
5
 
! Отговори
Буревестников преди 11 години
Смятам че днес няма да има смисъл от каквито и да е било сметки на нашите момчета...:) Защото Италия също...повярвайте.... няма да иска да играе със Матей и компания още на полуфинала и ще си бие Словакия.... Ние също не искаме със италианците още утре... затова и ние ще си бием... така че и "Лъвчетата" и "адзурите" ще са си първи в групите и ще се разминат за полуфиналите! Те са почти ясни... защо спорите и се чудите незнам?!? Италия-Сърбия и България-Германия почти на 90 процента!!!!!.....
6
0
 
24
 
! Отговори
Владо преди 11 години
Истината е една. За да спечелим турнира, трябва да бием фаворитите. За мен няма значение дали ще играем с Италия на полуфинал или финал, така или иначе трябва да ги бием и тях. Другото са сметки без кръчмар.
5
0
 
8
 
! Отговори
жао преди 11 години
Да ...каква е схемата в турнира, какво се случва нататък!?!???
4
1
 
22
 
! Отговори
ffs преди 11 години
Добре бе да му е.. майката... научете се малко! Това е някаква повърхностна драсканица...Напишете 2 реда- каква е ситуацията в състезанието, какво ни очаква евентуално при победа или при загуба, какви плюсове за нас би имала симулативна игра срещу Испания... и тн. аз ли да Ви уча??? Това са елементарни неща! Така както го правите в момента аудиторията Ви се свежда тясно до следящите в подробности състезанието!Айде със здраве
3
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никой не съди победителите! След 10,15 или 20 години това ще е статистика, а ние в нея на 3 -то или 4-то място, па макар и с гордо вдигната глава / кой ще го интересува тогава/.Бразилците ще са отново първи, без да им пука дали българите гордо са паднали!
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Победа и пак победа!!! Давайте, лъвчета, вярвам във вас! Можете, стига да искате.
1
22
 
5
 
! Отговори
хо преди 11 години
***, трябва да паднем от Испания та да отстраним Сърбия!

Спонсорирани публикации