Ювентус разплака Реал насред Мадрид

Финалът в Шампионска лига няма да бъде Ел Класико
Обновена: 14 май 2015 14:11 | 14 май 2015 07:25,
45
Ювентус разплака Реал насред Мадрид
Радостта на Киелини и Буфон. Снимка: Reuters

Финалът в Шампионската лига няма да бъде Ел Класико и виновник за това е Ювентус.

Италианският шампион стигна до 1:1 на "Сантяго Бернабеу“ в реванша срещу Реал и след победата си в първия мач, се класира за финала в надпреварата за първи път от 2003-а година.

В Берлин Старата госпожа ще срещне Барселона, след като заслужи класирането си за финала, изигравайки един много добър мач и наваксвайки изоставане в резултата.

Кристиано Роналдо откри от дузпа, но Алваро Мората изравни след почивката. Гарет Бейл пропусна няколко отлични положения за Реал, но и гостите имаха своите ситуации и при повече прецизност можеха и да спечелят.

Отпадането на Реал означава, че отново няма да има отбор защитил отличието си, а случилото се оставя Кралския клуб без трофей през сезона.

Отзиви от вчерашния мач четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
28
 
10
 
! Отговори
Кругер преди 8 години
На финала ги чака унижение!
12
2
 
37
 
! Отговори
... преди 8 години
Честито на Ювентус. Вижда се, че с колектив и добри играчи може да бъде победен всеки. Просто около тях не се шуми чак токова много и не са таква марка като Реал и Барса (за които дори един играч да кихне и се изписват по 10 статии)
11
6
 
42
 
! Отговори
намръщен преди 8 години
Браво, Ювентус! Освободихте Шампионска лига от роналдово робство. Дано най-после драскачите от "Франс футбол" изтрезнеят и престанат да му дават "златни топки" по начина, по който любимият ни Леонид Брежнев(аз специално го помня отлично) получаваше различни ордени и медали и то не само съветски. Накрая ефектът бе - няма СССР
10
2
 
17
 
! Отговори
юве преди 8 години
До АнонименТе са отбор "със специален статут" :(
9
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честно казано като фен на Барса ми се искаше класиката в жанрa барса- Реал на фимал в Шампионската лига, за да натрием *** на Гелосания точно на финала от който една година поне щеше да го боли. Уви.
8
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Реал много падаха за дуспи имаше поне 4 симулации само второто полувреме. Дано Юве спечелят финала, но ако съм реалист това ми се струва почти невъзможна задача.
7
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак ли дузпа?! Пак ли роналдо?! На тоя половината голове в кариерата са му от дузпи. Има вратари аут не са били колкото тоя дузпи.
6
1
 
51
 
! Отговори
хм преди 8 години
Най-скъпият футболист на планетата за всички времена си разходи диадемата снощи.Но той не е луд. Луд е този, който е дал толкова пари за него.
5
4
 
18
 
! Отговори
Do 4 преди 8 години
Хамес изработи дузпата и според мен поне беше чиста като никога, макар че някои са на мнение, че моjеше и да не се даде. Въпреки това Вувентус заслуйено продълjава напред :)
4
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С гел само не става, трябва и акъл!
3
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Муахахаххахахааха...нали който се паднел с Юве на полуфиналите бил най-големият късметлия??? Муахахаххахх..Гейналдо дали сега не си реже вените от злоба и безпомощност? Муахахахахаха....
2
12
 
17
 
! Отговори
яд ме е че не гледах преди 8 години
"Кристиано Роналдо откри от дузпа":)))Бас държа, че същият си я е и "заработил", както обикновено прави.
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудно!!!

Спонсорирани публикации