Рецептата Dnes: Дробчета на тиган с бекон и гъби

Любима манджа на мнозина
3 фев 2017 08:44, Илияна Николова
5
Рецептата Dnes: Дробчета на тиган с бекон и гъби
Снимка: Youtube

Продукти:

500 г пилешки дробчета
200 г пушен бекон
1 глава кромид лук
300 г печурки
1 скилидка чесън
1 щипка черен пипер
1 щипка сол
2 стръка пресен магданоз
50 мл олио
 
Приготвяне:
 
Загрейте олиото в тиган и запържете бекона в него, който предварително сте нарязали на кубчета. Извадете бекона и запържете дробчетата без да сменяте мазнината. След това към тях прибавете и нарязаните лук, чесън и гъби. Разбъркайте така за няколко минути. Залейте с ½ чаша вода. За да се сгъсти може да добавите и една лъжица брашно, което сте разтворили преди това във водата. Подправете с подправките и оставете ястието, докато изври водата. Накрая отново върнете бекона и разбъркайте за последно.

5
Още от
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
гошо преди 1 година
До Анонимен

М'да! Анорексията е по здравословна.
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Любима манджа на любителите на високия холестерол, хипертоничните кризи и инсулта на 55.
1
1
 
2
 
! Отговори
Циник преди 1 година
Звучи вкусно....ще я пробвам

Спонсорирани публикации